Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.973
- 73.502
- 5.188
Falcao gelmezse ne yapacağını düşünsünbu yusuf gunay ne is yapar
cok gevsek bir tipe benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao gelmezse ne yapacağını düşünsünbu yusuf gunay ne is yapar
cok gevsek bir tipe benziyor
Falcao'yu kesin aldıysan şu topa gir Dünya yıldızı getirmişsin şovunu yap derim ama hala resmi bir şey yokken bu tarz işler yapmak bana çok amatörce geliyor.
Bişeyler deniyor hoca. Banegayı istediği çok açık. Topu en hızlı şekilde ileri çıkarmak istiyor. Seriyi hep böyle kullanacak sanırım. Oyuna muazzam hız katıyor adam. Banega da gelirse çok değişik şeyler olacak
kurus degil durus muhabbetinden sonra kulagının cekilmesi lazımdıFalcao gelmezse ne yapacağını düşünsün
Yani ne biliyim yönetici her dk sosyal medyada malzeme olmaz ki. Amaç ne anlamadımkurus degil durus muhabbetinden sonra kulagının cekilmesi lazımdı

Falcao gelirse rakip oyuncular hangisini tutucak? Ben bile korkuyorum kendi takimimizdan. Feg-Babel-Mor-Falcao-6 numara-Seri.![]()
usta bu videoyu izle,hayran kalırsın.avrupanın en iyilerinden biri.hoca yanlıs yerde oynattı adamı
Soyguncu herif. Potansiyel olarak bundesliga. Kafa yapisi olarak metris ceza evitrabzon keita ruel diye bir santrafor alıyormus. silahlı soygundan 4 yıl hapis yatmıs.
Tipte topçu tipi yok ilk defa duydum adını. Ts mümkünse yabancı transfer yapmasın harbi anlamıyorlar bu iştentrabzon keita ruel diye bir santrafor alıyormus. silahlı soygundan 4 yıl hapis yatmıs.
Nobetcı tayfa nerde yawwww![]()