- 20 Mayıs 2011
- 23.195
- 10.188
- 1.873
Belhanda'nın şutları sayesinde senede 2-3 tane atar bundan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son teklif bu olmalı. 6 bile çok. Bu tekliften de cevap beklemeden alternatifle görüşsünler. Bizimkiler harbiden yapamıyor bu işi elde var sıfır kalacağız yinePara, oyuncu takası ve yüzde 50 bonservis formülleri üzerinde bir haftadır karşılıklı tekliflerin defalarca masaya geldiği toplantılarda Aslan'ın son önerisi 6 milyon Euro ve Ömer Bayram oldu.
G.Saray ile 1.2 M€'dan 4.5 yıllık kontrat için el sıkışan oyuncunun, G.Gümüşdağ'a mesaj göndererek, "Artık yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Lütfen transferimde kolaylık sağlayın" dediği öğrenildi.
(SABAH / MEHMET ÖZCAN)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bitti transfer kabullenmek lazımSon 4 gün aslinda. Dis ülkeden gelecekte Test vs. Olacak da corona var da.
Bencede. Max youssouf flnBitti transfer kabullenmek lazım
Hiç sorma yaErolu bile transferlerle hoca yaptılar lan helal olsun
En kötüsü de şu ağzına kadar yüklü kadrosuyla bala gte bize karşı kazanacak caka satacak belki Terime laf çakacak utanmazHiç sorma ya
Keşke gelse bunlar ama imkansızYusuf + Yedlin gelir kapatırız en en fazla.
Ben fenerin bizi yeneceğini sanmıyorum. Muslera ve onyekurunun geri dönmesi şansımızı baya arttırdıEn kötüsü de şu ağzına kadar yüklü kadrosuyla bala gte bize karşı kazanacak caka satacak belki Terime laf çakacak utanmaz