Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 108.042
- 58.026
- 4.588
Biz genelde günde bir tane transfer acikliyoruz hep nedenseBak halil de aciklandi. Onye yok piyasada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz genelde günde bir tane transfer acikliyoruz hep nedenseBak halil de aciklandi. Onye yok piyasada
Opsiyonun ne önemi var ki? İyi oynarsa sene sonunda 3 milyon teklif yaparız. Fener 4 verir alır. Bizde mal gibi ekran bakarız. Ne gerek var opsiyonaŞu an burun kıvıramayız opsiyonlu ya da opsiyonsuz sonra bakarız duruma göre. Şu an vereceği performans önemli bekleyelim.
Bu yönetimle bu kadar maalesef. Şu an pragmatik düşünüyorum. Bu sezonluk bizi şampiyon yapacak kadro kurulsun da gerisi önemli değil. Kurulur mu? Bence hayır. Umut fakirin ekmeğiOpsiyonun ne önemi var ki? İyi oynarsa sene sonunda 3 milyon teklif yaparız. Fener 4 verir alır. Bizde mal gibi ekran bakarız. Ne gerek var opsiyona
İyi çıkarsa Fener salça olur sezon sonu muhtemelen.Halil iyi çıkarsa yeni gelen yönetim bonservisini alır.Bizim formamızı giyen bizden ayrılmak istemiyor..

Ona yakısacak tek kulup BaşakşehirKeşke Abdurrahim Albayrak Fenerbahçeli olsaydi
6 aylığına Melo'ya ne dersiniz?
Alo ben Emre Abin.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
malesefMostafa mohamed yeni gelişme var mı?
Olsun aldılar mı Onyekuru'yu.Oyuncuda bitiyo bu işler.Bizim formamızı giysin ve burda iyi çıksın bizden gitmek istemez..İyi çıkarsa Fener salça olur sezon sonu muhtemelen.![]()
1 Şubat 2021'de sona erecek.Hangi gün bitiyor bu çile?