Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Kimse gelmeyecek 44 transfer yaptı cengiz neyinize yetmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakın size paket yapıyorum. bunları alın gelin.
![]()
Alex Teixeira - Oyuncu profili
Alex Teixeira ➤ 10 Eyl 2025'den beri kulüpsüz ➤ Forvet Arkası ➤ Piyasa Değeri: 175 bin € ➤ * 6 Oca 1990, Duque de Caxias, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Ahmed Musa - Oyuncu profili 26/27
Ahmed Musa, 33, Nijerya ➤ Kano Pillars, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 350 bin € ➤ * 14 Eki 1992, Jos, Nijeryawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Stephan El Shaarawy - Oyuncu profili 25/26
Stephan El Shaarawy, 33, İtalya ➤ AS Roma, 2020'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.40 mil. € ➤ * 27 Eki 1992, Savona, İtalyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Max Meyer - Performans bilgileri 25/26
Güncel performans bilgileri Max Meyer (APOEL Nikosia) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
![]()
Marcinho - Oyuncu profili 2026
Marcinho, 30, Brezilya ➤ Criciúma EC, 2024'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 400 bin € ➤ * 16 May 1996, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Jardel'I gonderen oydu. Faruk Suren aldiUlan iyi kötü Mehmet Cansun gibi başkan lazım. Önce avrupa gol kralı Jardel üzerine yetmez diyip laaaps diye Türkiye gol kralı Serkan Aykut.
Al sana firsat transferi, yonetim uyumaya devam.
Al sana firsat transferi, yonetim uyumaya devam.
Aynen bende onu diyorum.
Mesela Gezzal kesiyor Abu var zaten Larin orada hazır Mensah orada bir de Atiba giriyor. En az 4 adamla kovalıyorlar orada.
Biz geride olmadığımız sürece ceza sahasına en fazla 2 adam sokuyoruz. Belhanda dışarda, Feg dışarda...
Emre Akbaba giriyor ama sonuç belli. Formsuz fizik olarak iyi değildi zaten sakatlıklar çok daha geriye götürdü.
Bunlara bir de hareketsiz forvetler eklenince orta ile gol atmak imkansıza dönüşüyor.
E Abdurrahim de yapsın burda da işe yaramayacaksa nerde işe yarar yine siyaset sokuyorsa fb ve şeytan artık apoda soksun bir işi de becersinVedata yaptiklarini yapiyorlar, almamiz imkansiz malum fotografa bakip anlayabilirsiniz
Ali Yavuz karşılığına 2 iri horoz vermişler