Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pesin para vermeyen AS'ye oyuncuyu vermeyen takim bize 1.5 yil neden kiralasin yav, 1m€ icin bize kiralayacagina 4e AS'ye verir cok sacma geliyor bu iş

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu an Mohamed'in durumu Salih Uçan ile benzer. Takımın yıldızı olduğu için çok göndermek istemiyorlar. Oyuncu gitmek istiyor, bir de mali sıkıntıları var. Salih gitmek istediğinde Aziz bilerek çok para istemişti. Roma 2 sene kiralamıştı bu yüzden. Salih iyi oynamazsa 2 sene sonra biz de oynamaya devam eder, iyi oynarsa da iyi para kazanırız diye düşünüyorlardı. Zamalek'te aynı düşünüyor

Aponun alabileceği tek Mohammed
IMG_20210126_203103.webp

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende anlamadım Vala. Ha gelen yıldızların halleride ortada transfer işi risk her zaman gene de ismi bilinen adamlara milyonlar yigmaktansa daha makul ismi bilinm3mis adamlar üzerinden ilerlemek daha doğru.

Gelsin de izleyelim bakalım bi herkes bi coşku heyecan

GSC Mobile App
Aynen gelmesine karşı değilim de zaten sanki böyle Porto'dan senede 20 gol atan adam geliyormuş rahatlığı var herkeste bir anlam veremedim

Salih Uçan'ın Bucaspor'dan hocası Sait Karafırtınalar, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.
EspmcG_XYAA_K3X
Bizimkiler son anda daha düşük maaşa işi bağlamak ister bu da seneye fb ya da bjk’ye gider.

Salih Uçan'ın Bucaspor'dan hocası Sait Karafırtınalar, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile anlaştığını açıkladı.
EspmcG_XYAA_K3X

Bu yönetim mayısta gitmeyecek mi
Nasıl sezon sonu için anlaşma yapabiliyorlar

Poldi 10 numarayı giyiyordu ama kaptanın Lahm olduğuna eminim. Poldi turnavada neredeyse hiç forma giymemişti bile doğru hatırlıyorsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt