Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav abi bu senede şampiyon olamazsak ölüm yok ucunda 14 milyonnedir ya akıl fikir var texeira hulk yap beleşe bide beke yedlin al takımda kalite isim artar hem texeirada hulkta bizi şampiyon yapacak isimler

Çok haklısın gerekirse bu sezonu gözden çıkaralım yeni sezonda yeni yönetimle iyi şeyler yaparız inşallah zaten ffp de bitiyor ayrıca Galatasaray da oynayacak orta saha oyuncusu skorer bir oyuncu olmalı her zaman

Herkes FB'nin transferler sayisini konusuyor ama tutmayan transferlerini konusmuyor.

Ademi, Cisse, Perotti, Sosa, Novak ve Lemos net olarak fiyasko transferler oldu. Dirar hala yatarak para kazaniyor.

Sezon baslamadan kisa bir süre önce bir sekilde 3 yabanciyi da kiraya vermislerdi (Zanka, Frey, Allahyar). Bunlari alirken büyük beklentileri vardi.

Zajc 3.5 milyon getirecek gibi görünüyor, ondan zarar etmiyorlar ama temizinden yabancilarin yarisi fiyasko cikti.

3 kurusa oyuncu alip gönderirken para vermiyorlar gibi bir algi yaratildi!

Yerli oyuncularin TL almasi gerekiyor ama bunlar 3 milyon EURO garanti ücret diyor. Hukukcular bu feneri dava etmeli

3 milyon euro hikayedir... hem 6 ay para almiyor, bizde yedik..

Sponsor girdisi veyahut oyuncu satışı/ayrılışı olmadan yeni adam alamayız çünkü TFF limitimiz dolu bizimkiler bunu asla aşmaz. O yüzden bir adam gitmeden veya sponsor gelmeden Onyekuru açıklanır kalan 6 milyon TL'yi de onun maaşına kullanırız başka bir şey olmaz.

Diagne-WBA işi olmuş olsa 1 adam daha gelir diye ümitlenebilirdim çünkü 800 kiralama bedeli (3'te 1'i limite ekleniyor düz 300 bin euro desek) + maaşının yarısını düşünce yaklaşık 1 milyon euro totalde 12 milyon TL limit açılması olurdu.

Çok haklısın gerekirse bu sezonu gözden çıkaralım yeni sezonda yeni yönetimle iyi şeyler yaparız inşallah zaten ffp de bitiyor ayrıca Galatasaray da oynayacak orta saha oyuncusu skorer bir oyuncu olmalı her zaman

aynen öyle renktaş gidip afedersin ite çakala kendimizi dürttürmeye gerek yok benim gözümde bizim kalibremizde bi takımın forvetinde en azından bi dzeko orta sahasında james gibi kaliteli isimler olmalı etrafında da ayağı düzgün gençler irfan tamam isterdim bende ama o paralara bi gitsinler yani kimse vermez anca mal fenev verir

Opsiyon melesi bence gayet açık, sonuçta zorunlu olsa ffp'ye yansır.

Ama kafamı karıştıran, opsiyon hiç yok, tamam zorunlu olmasın eyvallah ama neden hiç opsiyon yok?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yani yüksek bir bedel istemişlerse yazdırmanın bir anlamı yok. Boş yere pazarlık uzardı.

Zaten 4 aylık süreçte ne kadar katkı verecek göreceğiz? Duruma göre istenen rakama değip değmeyeceğini anlarız.

Bence biraz bizim kafamızdaki rakamdan fazla istediler o yüzden pazarlık uzamasın diye kiraladık geçtik.

Babası dedi zaten İmparator isterse burada devam ederiz. Oyuncu istedikten sonra her türlü alırız bir şekilde. (Onyekuru gibi)

Bence maaşı çok 4 ayda 333 bin euro güzel para. İlerde bizden çok para isteyebilirler...

Vardi o imkan. Adiller, tarik camdallar, Diagneler hep imparatorun ok verdigi isimler. Seviyoruz ama objektif olalim .
adili yönetimden birinin akrabası çıktı yani iş terimden ziyade öylesine alınmış bir isimdi, adilinin açıklaması da var hic sürede bulamadı adam, şu diagne mevzusuda kapansın bence artık zira hoca aldırdı komik duruyor artık. Bir sezon forvetsiz geçirip ikinci sezonun son dışına kadar forvet alamayan yönetim ki diagne alinmasaydi o transfer parası bir sonraki dönem kullanılamıyordu. Alır satarız diyerek son gün onay verilmiş bir transferi hoca istiyor demek komik düşüyor artık. Akıllı yönetim onuda satamadi elimizde patladı. Fenerde bjk de olsa min 20 milyona okutmuslardi. Altı ay sözleşmesi kalan sowu 16 ya kitleyen takım bunuda yapardi

ya 10 milyon İrfana cok diye dusunup Hulk-Teixeira ikilisini istemek fikra gibi.İkisine toplam senelik 10 milyona getiremezsin yahu

Şu haberi okuyunca DailyMail'e baktım. Musa dışında 1 forvet daha istiyormuş Allerdayce. Diagne ve Benteke listedeymiş. Benteke'nin menajeri kalacak demiş başka bir haberde. Ayrıca Okay'ı da istiyorlarmış orta saha için. Sporx kimin olduğu belli ama twitterda bizim hesaplarda araştırmadan direk paylaşmış.

Mostafayi aciklayin transferi kapatin tamamdir. Oluyorsa Kaan Ayhan sag Bek stoper için.

aynen öyle renktaş gidip afedersin ite çakala kendimizi dürttürmeye gerek yok benim gözümde bizim kalibremizde bi takımın forvetinde en azından bi dzeko orta sahasında james gibi kaliteli isimler olmalı etrafında da ayağı düzgün gençler irfan tamam isterdim bende ama o paralara bi gitsinler yani kimse vermez anca mal fenev verir

Boşver ya kimi alırlarsa alsınlar bu sezon şampiyon olamazlarsa kol gibi girecek zaten bidaha kolay kolay doğrulamazlar maddi olarak

Herkes FB'nin transferler sayisini konusuyor ama tutmayan transferlerini konusmuyor.

Ademi, Cisse, Perotti, Sosa, Novak ve Lemos net olarak fiyasko transferler oldu. Dirar hala yatarak para kazaniyor.

Sezon baslamadan kisa bir süre önce bir sekilde 3 yabanciyi da kiraya vermislerdi (Zanka, Frey, Allahyar). Bunlari alirken büyük beklentileri vardi.

Zajc 3.5 milyon getirecek gibi görünüyor, ondan zarar etmiyorlar ama temizinden yabancilarin yarisi fiyasko cikti.

Tisserand'ı unutmayalım. Chedjou'dan sonra benim gördüğüm en bomba stoper.

Her maç net bir hata yapıyor. Acayip bir bomba Lemos bence daha iyi ama onu oynatıyorlar çok ilginç.

herifler biçer döver gibi transfer yapıyor,cinnet halindeler resmen. sürekli alıyorlar,satıyorlar,sözleşme fesihleri havada uçuşuyor, el altından para veriyorlar, alıyorlar. gerçekte bu durumu yönetebiliyorlar mı yoksa tonlarca borçlanıyorlar mı yine bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt