Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
başakşehirde bir aslan var![]()
Guruş değil duruş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nu bosve. seri bize gelirken 20+ du Nzonzi de. Sneijder gelirken 28 Mio. Transfermarkt fiktif. sana bana sorup kümülatif fiyat biciyorlarLa zaten 20 milyon piyasasi var,he de gec.net olmayan seye yorum yapmayak
5 milyon euroya serbest kalır maddesi var..bu adam daha çok ihtiyacımız olan biri ama irfandan bile zor bence
nutella sever misinBen Galatasaraylı yöneticilerle görüşsem bile olumsuz haber paylasmam,transfer donemi bitmeden ne olacagi belli olmaz
O paralara bulunur ama İrfan sakat değilmiş..Bu adam 1 ay sakat zaten. Bu paralara gelmesin. 2 tane İrfan bulursun bu paralara
Marega mı adamın 20m € değeri var düşüşte olan bir oyuncu ya da yaşlı bir oyuncu da değil her maç ilk 11 başlatıyor porto niye gelsin
Güldürmeyin insanları sözleşmesi bitiyor diye konuşuyorlarsa da premier lig takımları bile havada kaparlar bu adamı
Akbaba bir form tutsun ) irfanı aratmaz
Hayır agir paralara gelmesin.emre akbaba+omer bayram +2 milyon kafi2,5 + 6.5
veyahut konuşulan 9-10 m bedelli diğer seçeneklere bile bitmesini ister misin rtaş
Çok fazla değil mi
duruşlu baykuşGuruş değil duruş
#EAFC sevmemen beni üzdü.
aynen özellikle belli kişiler ben onları yoksayıyorum en azınan kafam rahatKolpa haber olduğunu belirtmek için ayrıntılı soru sordum.
A haber gibi palavranın ve kolpa haberciliğin doruk noktasını burada Fener‘in transferi gibi paylaşıyorlar.
bu kim yahu gudbrensen mi
Duyumculuğa mı başlasak twitterda ortak?@Berke Karabacak yalan söylüyorlar dayı dedik bi kere , bak gördün mü nasıl döndü hemen haber.
uğur uçarbu kim yahu gudbrensen mi![]()
Orasi öyle de su an oynayan ve iyi katki veren biri marega.premier lig bile yapabilir o kadar iyiyse.biz seri ilen nzonziyi kiraladik.sneijder de ipleri kopardi,moratti aysal dostluğu isi bitirdio nu bosve. seri bize gelirken 20+ du Nzonzi de. Sneijder gelirken 28 Mio. Transfermarkt fiktif. sana bana sorup kümülatif fiyat biciyorlar