Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.795
- 109.618
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Misir Basini bizim Turk medyasindan daha kolpaci, bunu da ogrenmis olduk. Saat basi baska haber yapiyorlar, surekli bir birine zit.
En iyisi resmi aciklamayi beklemek. Zaten eger Diagne yolcuysa yerine kesinlikle bir forvet geliyordur demek.
Ya Zidane gibi Salah gibi topçu bulursan da alacaksın ama. Bu genellemelere karşıyım ben. Zaten çoğu da ya İngiliz ya Fransız tedrisatından geçiyorlar.Benim bir lafim vardir ne kuzey afrikali ne arap futbolcu almayacaksin.Hepsi sorunlu.
Vallahi ya az paraya da gelmiyecek belli konuşulan paralarla git Fransa’dan falan adam al abi ne mısırı yav ...Vallahi kıçımızda patlayacak bu iş umarım giren az olurKıçı kırık Mısır Ligi'nde 12-13 gol atmış 23 yaşına gelmiş bir tip için gereğinden fazla tantana koptu yine İrfan mevzu gibi. Bu yönetim ciddi transfer özürlü.
Ya zaten bize gelsin iki hafta bocalasın sonra lige damga vurup sezon sonu iyi paralara satılsın ben hayır demem. FFP başımızdayken günlük düşünmeliyiz.Şöyle dusun bize gelmek istemeyip st tiene gitmek istiyorsa kesinlikle para degil kariyer dusunuyor demektir. Fransani suan dusmeye oynayan kulubunden cok daha yuksek oyuncu maaslarimiz orda yuzde 50 zaten vergiye gidiyor.
Tutup kulağından getirsinler bence
Fatih Terim de deja vu yaratacak bir hamleyi onayliyorsa (birini almadan elindeki satmak), hepsine yaziklar olsun demek duser bize.Bu yönetimin geçmişte yaptığı hataları hatırlarsak "kesin" diye bir şey yok
Fener Mesut Özil’i almış.