Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu Arap futbolculardan ne hayır gördük ki bu denyodan göreceğiz kapatin transferi boşuna uğraşmayın umutlandirmayin

Birakin Galatasaraya gideyim demis kisaca. Galasevgisi ve nexus dogruladi

Misir Basini bizim Turk medyasindan daha kolpaci, bunu da ogrenmis olduk. Saat basi baska haber yapiyorlar, surekli bir birine zit.

En iyisi resmi aciklamayi beklemek. Zaten eger Diagne yolcuysa yerine kesinlikle bir forvet geliyordur demek.

Bu yönetimin geçmişte yaptığı hataları hatırlarsak "kesin" diye bir şey yok

Kıçı kırık Mısır Ligi'nde 12-13 gol atmış 23 yaşına gelmiş bir tip için gereğinden fazla tantana koptu yine İrfan mevzu gibi. Bu yönetim ciddi transfer özürlü.
Vallahi ya az paraya da gelmiyecek belli konuşulan paralarla git Fransa’dan falan adam al abi ne mısırı yav ...Vallahi kıçımızda patlayacak bu iş umarım giren az olur

Şöyle dusun bize gelmek istemeyip st tiene gitmek istiyorsa kesinlikle para degil kariyer dusunuyor demektir. Fransani suan dusmeye oynayan kulubunden cok daha yuksek oyuncu maaslarimiz orda yuzde 50 zaten vergiye gidiyor.
Tutup kulağından getirsinler bence
Ya zaten bize gelsin iki hafta bocalasın sonra lige damga vurup sezon sonu iyi paralara satılsın ben hayır demem. FFP başımızdayken günlük düşünmeliyiz.

Alan tranfer süreci = Mohammed transfer süreci.
Guangzhou spor
Zamalek spor
Monako spor
Bariyer spor vs vs vs.

Politika olarak;

Scout transferi yapmak istersin
ilk scout olmaz ise diğer scoutlara yönelirsin.
Anlarım

Tecrübeli adam istersin
Dzeko>Jorgensen>Adem Büyük
En azından tecrübeli adam arıyor derim kalite tartışırım.

Yerli orta saha istersin.
İrfan>Berat>Aytaç dersin yine ok.

Bizde scout arıyorsun olmazsa Jorgensen.

Yerli orta saha arıyorsun sonra Donk u yeni transfer gibi orada oynatıyorsun.

Sorun hem yönetimde hem de biz de.
Falcao istedik geldi. Acısını çekiyoruz
Hala Dzeko, Costa isimleri geçince kendimizden geçiyoruz.

Önce model oluşturmalıyız. Şablonumuz olmalı.

Sonra bu şablona göre adım atarsın.

(Bence Trabzon ve Başakşehir bunu kısmen başarmıştı ancak onlarda dağıldı)

Sonuç olarak umarım taraftar olarak önümüzdeki yıllarda seyir zevki yüksek bir takım ve lig izleriz, lig diyorum çünkü Avrupada başarıyı özledik. Avrupa başarısı için ligin kaliteli olması gerekli sistem gerekli.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Irkçı değilim ama Arap oyuncuya hayır diyorum yav bu Antepli Cengiz başkanın nedir bu Arap sevdası nizip'ten Arap kökenli mi kendisi

Aslında kötü haberler icin daha erken, şaşırdım.

Normalde St Ettiene'nin nöbeti aksam 8 gibi başlıyordu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt