Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.556
- 18.125
- 2.228
tanımadığım birine küfür edip ceza almak istemiyorum ama en müsait zamanda yoksayı kaldırcam kardeş o zaman yüce rabbimden niyaz ederim ki inşallah yakınızdırAferin polyanna devam![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tanımadığım birine küfür edip ceza almak istemiyorum ama en müsait zamanda yoksayı kaldırcam kardeş o zaman yüce rabbimden niyaz ederim ki inşallah yakınızdırAferin polyanna devam![]()
Alamıyorlar ki bunlar. Sene başında gördük. Hazır sonuna gelmişken alsınlar bari şu çocuğuGidin Norwec, Danimarka liglerinden 2-3 genc oyuncu alin ve arkaniza yaslanin. Irfanmis Mostafaymis bunlar pahali hikayeler.
Olayı kendimce çözdüm. Olay şu: Bu Zamalek yönetimi atanmış bir yönetim. Oyuncu için peşin talep etmelerinin sebebi parayı cukkalayıp kaçacaklar zaten. Bizim sorunumuz ödeme planında çok net belli. Seneye ödeme yapmak istiyoruz dediysek orda sıkıntı çıkıyordur çünkü bu atanmış yönetimin ne kadar daha kalacağı belli olmaz. Adamların derdi para çok net belli. O yüzden her gelenden nakit istiyorlar.
Tamam sen hocaya laf söyletmezsin zaten anladik.Görüşmeleri o yapmıyor maalesef

İşine bak allasen ya, her haberi olumlu yormaya alışmışsınız en ufak bi ters haberde kabullenemiyorsunuz resmen. Sorun sizde değil zaten yönetimin acizliğinden vasata alışmıssınız artık. Diyecek sözüm yoktanımadığım birine küfür edip ceza almak istemiyorum ama en müsait zamanda yoksayı kaldırcam kardeş o zaman yüce rabbimden niyaz ederim ki inşallah yakınızdır
Nerede bizde o şans.Gurbetçi falan mı bu?Doğru dürüst Türkçe konuşamıyor.
Valla beyler yok gala sevgisi yok bilmem ne demiş bunun onemi yok.Sadece 2 günde çıkan yoğun ve güvenilir haberleri birleştirin mohamedin twitiyle. Çıkan sonuç biz klüp ile anlaştık. Oyuncu Fransa'ya gitmek istiyor. Ve sorun devam ediyor. Gerisi boş kim ne derse desin. Dün akşam klüp mohamed ile toplantı yaptı ikna etmek için hatırlayın bu haberi. Demek ki ikna olmamış. Benim tahminim oyuncuyu çok isteyen st. Ettien adamı ayartmis. Diren diyorlar. Biz bir şekilde yolu bulacağız. Zamalek oyuncuyu satmak zorunda .9 aydır para ödemesi yapmıyorlarmis. Büyük ihtimal son gün el mecbur büyük konuşmalarına rağmen ST.etteine satacaklar mohamedi. Bu hikaye de yanan biz olduk.
Tamam sen hocaya laf söyletmezsin zaten anladik.

DeAndre Yedlin
Galatasaray, DeAndre Yedlin'e 3.5 yıllık sözleşme önerdi.
Oyuncudan cevap bekliyor.
Transfer gerçekleşirse Newcastle'a para verilmeyecek.
Galatasaray, İngiliz ekibi ile prensipte anlaştıİşine bak allasen ya, her haberi olumlu yormaya alışmışsınız en ufak bi ters haberde kabullenemiyorsunuz resmen. Sorun sizde değil zaten yönetimin acizliğinden vasata alışmıssınız artık. Diyecek sözüm yok

Kim bu