Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dun Zamalek’in ikinci baskani resmi siteden Saint Etienne ile kesinlikle gorusmeyeceklerini acikladi. Eger onceligi Saint Etienne olsaydi bu tepkiyi dun gosterirdi. Muhtemelen aradaki aracilar sorun cikariyor.

Olayı kendimce çözdüm. Olay şu: Bu Zamalek yönetimi atanmış bir yönetim. Oyuncu için peşin talep etmelerinin sebebi parayı cukkalayıp kaçacaklar zaten. Bizim sorunumuz ödeme planında çok net belli. Seneye ödeme yapmak istiyoruz dediysek orda sıkıntı çıkıyordur çünkü bu atanmış yönetimin ne kadar daha kalacağı belli olmaz. Adamların derdi para çok net belli. O yüzden her gelenden nakit istiyorlar.

Mantıklı.

Ayrıca, Bu dallamalar St Etinenne anlaşmışlar aslında ama aç gözlülük yapmışlar el altından ayrıca komisyon istemişler. St etienne de bunlara sektiri çekmiş. Şimdi aynı olay bizede çekiliyordur.

Git D.Zagrepten B.Petkovici al, ne bileyim Kopenhagtan J.Windi al, CSKA Sofyadan A.Sow'u al...
Birine takilinca kalıyoruz oyle.

Yahu 4.5 istediklerinde 1.5+4.5=6m vermiyor muyduk biz? Enayi mu bunlar 1.5 daha kazanmasın şunun şurasında yaza ne var? Ama herifler atanmış yönetim. Asıl başkan hapiste değil mi? Atanmışlar parayı paylaşıp basıp gidecekler.

Arkadaşlar eğer Mohamed Mostafa Galatasaray'a gelmek istemiyor olsaydı bu transfer daha en başından rafa kalkardı ve görüşmeler bu noktaya gelmezdi. Zamalek kulübü sürekli olarak isteklerini değiştiriyor ve bir türlü transfere nokta koyulmasina müsaade etmiyor. Hatta geçtiğimiz günlerde de Zamalek kulübünün nakit inadı yüzünden Galatasaray bu transferden vazgeçme noktasına gelmiş fakat Fatih Terim'in özel isteği doğrultusunda tekrar görüşmelere başlamıştı. Kısacası oyuncunun tepkisi bize değil, kendi kulübüne. O sebeple "Galatasaray'ı istemiyor" gibi bir algı oluşturulmasına müsaade etmeyiniz. Bu işin içinde farklı işler var gibi görünüyor. Umuyoruz en kısa zamanda çözülür. Gelişmeleri takip etmek ve kulüpten gelecek resmi açıklamayı beklemek en makul yol olarak görünüyor. Hepinizi sakin olmaya davet ediyoruz. Şimdiden teşekkürler...

Fenerbahçe, Ali Koc ortalığı karıştırmasın yine

tanımadığım birine küfür edip ceza almak istemiyorum ama en müsait zamanda yoksayı kaldırcam kardeş o zaman yüce rabbimden niyaz ederim ki inşallah yakınızdır
İşine bak allasen ya, her haberi olumlu yormaya alışmışsınız en ufak bi ters haberde kabullenemiyorsunuz resmen. Sorun sizde değil zaten yönetimin acizliğinden vasata alışmıssınız artık. Diyecek sözüm yok

Valla beyler yok gala sevgisi yok bilmem ne demiş bunun onemi yok.Sadece 2 günde çıkan yoğun ve güvenilir haberleri birleştirin mohamedin twitiyle. Çıkan sonuç biz klüp ile anlaştık. Oyuncu Fransa'ya gitmek istiyor. Ve sorun devam ediyor. Gerisi boş kim ne derse desin. Dün akşam klüp mohamed ile toplantı yaptı ikna etmek için hatırlayın bu haberi. Demek ki ikna olmamış. Benim tahminim oyuncuyu çok isteyen st. Ettien adamı ayartmis. Diren diyorlar. Biz bir şekilde yolu bulacağız. Zamalek oyuncuyu satmak zorunda .9 aydır para ödemesi yapmıyorlarmis. Büyük ihtimal son gün el mecbur büyük konuşmalarına rağmen ST.etteine satacaklar mohamedi. Bu hikaye de yanan biz olduk.

Bizim kulüp gelmek istemeyen bir oyuncuyu zorla almaya çalışmaz. Biz başkalarına benzemeyiz. Dolayısıyla dediğinin tam tersi. Oyuncu gelmek istiyor sorun Zemelekte.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt