Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mecbur kaldı diye yorumluyorum. Adamın istediği A planlarının neredeyse hiçbiri alınmadı
Arkadas'in demek istedigi de , birini almadan tekrar gonderebilirler mesela. Yani zamaninda bir kac defa oldu bu gercekten. O konuda yonetim kabahatli zaten, ben ondan dolayi hocayi suclamam. Ama simdi yine boyle bir olay tekrarlanirsa hepsi suclu olur, hoca daha gecen hafta kimseyi almadan birilerini gondermek istemiyoruz diye aciklama yapti. Ona ragmen boyle birsey bu hafta olacaksa, ceksin istifasini versin ve evinde otursun eger yonetim kendi kafasina gore hareket edecekse yine. Yok yapmam diyorsa hepsi suclu olur , surekli ayni hata yapilacak ama bazilari bu durumdan dolayi hic suclu sayilmayacak. Oyle bir sey olamaz demek istiyorum.

@Şükrü ERDEN
@Mustafa Özbaş

az onceki alintilardan dolayi, usteki cevabi iletmek daha kolay olur diye sizi mentionladim.

Baskan demedi mi: Butun transferler hocamizin onayi alindiktan sonra yapildi diye? Bu yonetim simdi cikip hocadan onay almadan yapacak sana gore oyle mi? Tamam canim.

Bu yönetim kimseyi almadan oyuncuyu yollarsa hocanin istedigini yapmamis olacak onu anlatmya çalisiyorum.

Kendi kafalarina göre oyuncuyu yollayip ondan sonra yerine oyuncu alamazlar ise burada suç kimde olur??...

frgthjk.webp

Benim düşüncem bu transfer bu gün bitecekti ama Zamalek tarafı ya ekstra bir şey istedi yada ödeme planını yine değiştirmek istedi. Mohamed'de artık bırakın gideyim dedi. Ben böyle düşünüyorum. Çünkü bize gelmek istemiyor olsaydı bu transfer buralara gelmeden iptal olurdu zaten.

Arkadas'in demek istedigi de , birini almadan tekrar gonderebilirler. Yani zamaninda bir kac defa oldu bu gercekten. O konuda yonetim kabahatli zaten, ben ondan dolayi hocayi suclamam. Ama simdi yine boyle bir olay tekrarlanirsa hepsi suclu olur, hoca daha gecen hafta kimseyi almadan birilerini gondermek istemiyoruz diye aciklama yapti. Ona ragmen boyle birsey bu hafta olacaksa, ceksin istifasini versin ve evinde otursun. Yok yapmam diyorsa hepsi suclu olur , surekli ayni hata yapilacak ama bazilari bu durumdan dolayi hic suclu sayilmayacak. Oyle bir sey olamaz demek istiyorum.

Niye durup dururken istifa etsin yav? :D bu nasil kafa

Moustapha Fahmi diye Mısırlı bir ensesi kalın Mustafa Muhammed GALATASARAY'a katıldı diye tweet atmış.

Ulan spotçudan buzdolabı mı alıyoruz parada anlaşıcan ama adam hiç fikrini sormıcan öyle mi? Bunu Apo bile yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt