Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim lig fazla fiziğe dayalı olduğu için zaten başarı gelmiyor. Koş, boğuş, yıkış. Ülkede iri yarı her forvet kafaya oynuyor. Sen ligimiz yumuşak diyorsun. Garip geldi..

Katılmıyorum. 2 takım oyuncularının mücadele edebilmesi için 2 oyuncunun da oyunu devam ettirmeye çalışması gerekiyor. Ligdeki oyuncuların %90'ı en ufak müdahalede kendini yere atıyorken hangi mücadeleden, boğuşmadan bahsediyorsunuz? Biraz Avrupa futbolu izleyen biri aradaki farkı rahat görür zaten. Kaldı ki kusura bakmayın ama her takımın ortalama 100 km koştuğu bir lig fiziğe dayalı falan da değildir.

Volkan Kılıç: "Galatasaray, DeAndre Yedlin'e 3.5 yıllık sözleşme önerdi. Oyuncudan cevap bekleniyor. Transfer gerçekleşirse Newcastle'a ücret ödenmeyecek. Galatasaray, İngiliz ekibi ile prensipte anlaştı."

ulan mısırdan bile adam alamıyorsanız ne işe yararsınız

ya boktan mısır liginde oynayan adam niye galatasaray'ı istemesin ? oyuncu aksine salın beni gideyim gs'ye diyor. sorun kulüp tarafında bence.
bizde para olmadığı için 150 taksitle ödemek istiyoruz muhtemelen.

eğer etiennede oynamak istiyorsa zaten vizyonu düşüktür almayalım.Vizyonu düşük oyuncuya pek gerek yok.Hadi marsilya , rennes , lyon , monaco falan olsa diyeceğim tamam adam doğru düşünüyor da öyle bir şey de yok 50 sene önceki saint etienne yani.Fransa ligi falan doğru ama saint etienne gibi bir takımda oynamak mı vitrin yoksa -başarılı başarısız farketmez- Galatasarayda şampiyonlar ligi vitrininde oynamak mı ? ki puel denilen çöple takımın kümede kalacağı da belli değil.Bir yerde şampiyonlar ligi takımı var diğer tarafta ligue 1in kümede kalmaya oynayan takımı.Eğer sen bunlar arasında gidip kümede kalmaya çalışmak istiyorsan , yolun açık olsun.Ben olsam direkt vazgeçer , iskandinavyadan vizyonu olan bir oyuncu alırdım.Irkçılık olaylarına girmek istemiyorum fakat fransızlar bu kuzey afrikaları öyle sevmişki zamanında adamlar kopamıyor bu fransızlardan bir türlüb

Katılmıyorum. 2 takım oyuncularının mücadele edebilmesi için 2 oyuncunun da oyunu devam ettirmeye çalışması gerekiyor. Ligdeki oyuncuların %90'ı en ufak müdahalede kendini yere atıyorken hangi mücadeleden, boğuşmadan bahsediyorsunuz? Biraz Avrupa futbolu izleyen biri aradaki farkı rahat görür zaten. Kaldı ki kusura bakmayın ama her takımın ortalama 100 km koştuğu bir lig fiziğe dayalı falan da değildir.
Zaten kapanıp boğuştukları için koşmalarına gerek kalmıyor. Neyse zaten o videoyu bu yüzden atmıştım. Esprili bi şekilde katılmadığımı göstermek için yani :)

her deligine misir kumu girsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt