Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben soğudum bu Muhammed den bupenza alalım gidin eski Akhisarli elemanı alin rodellegayi alın 6 ay yeter ki alın

Bıraktım ben şu saniye takip etmeyi, kaç gün kaldı ki zaten. 2 güne netleşir her şey. Muhabirler falan rezalet ötesi, hiçbir şey bildikleri yok. Emre ile Volkan bizim bu konuyu takip edip haber yapmıyorsa bir şey bilmiyorum.

Olurda biz alırsak sırf manuya sövmek için twitter açacağım.

The Mostafa Mohamed case bounces back. Zamalek and ASSE have reached an agreement on the amount AND on the terms! The player is already OK with ASSE. They are missing only the documents. The player asked his club to let him sign ... at Saint Etienne!

Arkadaşlar boşverin giderse gitsin Asse bu bedduaylan küme düşer zaten ama ben bu çingeneye aşırı ayar oldum önceden renk verse idi bizimkiler uğraşmazdı muhtemelen bu kadar bide twitterdan yazmış utanmadan keko

Bu yönetimle kaç transfer dönemi geçirdik arkadaşlar. Hala niye kaptırıyorsunuz kendinizi transfere? Alamayacaklarını tahmin etmiyor muydunuz? İş bitirecek adam yok kulüpte. Elin Mısır’da oynayan veledini gelmeye ikna edebilecek bir yöneticimiz bile yok.

The Mostafa Mohamed case bounces back. Zamalek and ASSE have reached an agreement on the amount AND on the terms! The player is already OK with ASSE. They are missing only the documents. The player asked his club to let him sign ... at Saint Etienne!

haydaaa. buyur burdan yak. yemin ediyorum bu bizim yönetime edecek küfür kelime haznemde kalmadı artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt