Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.873
- 14.767
- 2.623
Adamın bizi istemediği haberi uydurma kesin, yönetim alamadı işte bonservisini verip, bahane üretmeye gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi şey bildiğini mi sanmıştın ?Gt sevgisi tecrübeli forvet gelmek üzere diyordu o da sacmaladi
Napican adamı zorla getirip oynamayacak yata yata para alacak fayda görmedikten sonra ne anlamı var sonra hayal ettiğiniz forvetin o hallerini görünce göndermek için la Fontaineden masallar uydurursunuz birine kitleyelim diyeBırak ya bu hikayeleri..
his takımı, drogba, haddini bilsin vs diye diye
ömer bayramlara, muşdat çeliğe, oğulcan ve daha nice vasatlara razı olduk.
Beceriksiziz işte.
Çocuğa insan gibi planını, projeni anlatırsın. Hedeflerinden ve taraftar gücünden bahsedersin.Napican adamı zorla getirip oynamayacak yata yata para alacak fayda görmedikten sonra ne anlamı var sonra hayal ettiğiniz forvetin o hallerini görünce göndermek için la Fontaineden masallar uydurursunuz birine kitleyelim diye
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu kadar eziyet çektirdiler şimdi ffp yi delerlerse taraftar da onları deler. mayısta ffp de bitiyor bu reziller de gidiyorDelin ffp yi ağa yeter valla kurun kadro bıktık artık
Ötenaziye razi ediyorBu yönetim ölümü gösterip ölüme xrazı ediyor.
Ya belliydi bu. Insallah diagne gitmezHep senin yüzünden kaç gündür verdin negatifi olmadı işte (şaka yapıyorum ciddiye alma)
Bizim başkan geçme namert köprüsünden diye girmiştir çocuk da korkmuştur maçlardan sonra inşaatta calısıcam sanıpÇocuğa insan gibi planını, projeni anlatırsın. Hedeflerinden ve taraftar gücünden bahsedersin.
Çocuk gelir.
St Etienne ikna etmiş belli ki. Bizim beceriksizlerin dili bile yoktur. Çapsız rezil herifler.
Komik postlara reaksiyonum