Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanda ne tat ne tuz bırakıyorlar mesele sadece şampiyonluk olayı değil Galatasaray taraftarının istediği her sene şampiyon olmak da değil bunun mümkün olmadığını biliyoruz ancak beklentimiz artık hantal futboldan yaşlılar dan oluşan takımdan kurtulmak Ianis Hagi leri Mostafa Mohammed leri henry onyekulari kerem aktürkoğlu gibi genç gelecek vadeden yerli yabancı ları görmek istiyoruz iyi fiyata oyuncu satıp kulubun geleceği kurtulsun istiyoruz taraftar öğrendi yönetenler ogrenemedi

Sakatlikti alemdi derken oradan halili görürüz forvette. Mac başı pozisyona girme ortalamasi en yüksek oyuncu olay sadece pozisyona sokmak, alan açmak.
Geldiği ilk sene yaptığı da ortada şimdi, sürekli gömmek için çabalamayalim.
Beslersen atar adam çok net.
Tek sorun Diagne degil tabi ama ben oyun tarzini sevmiyorum. O cusseyle hava topu alamamasi beni delirtiyor. Buraka bile uyuz oldum ben o bunun 2 gomlek ustu oyuncuydu. Takim oyununa katkisi olmayan adami pek srvmiyorum sanirsam

Diagneye muhtaç bıraktınız.

Cidden çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum.

Yarına yine kamera önüne geçip masal okuyacaklar.

Onyekuru gelmek istemese onuda alamazdınız.

Bundan sonra bana yönetimi savunan olursa kusura bakmasın küfür yer.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Saint Etienne pesin 5 milyon dolar teklif ettiyse Zamalek teklifi hemen kabul etmistir. Tam istedikleri oldu, ilk gunden beri pesin istiyorlar haberleri vardi. Dun ikinci baskanlari resmi siteden Zamalek’in onuru Saint Etienne’in parasindan daha onemli diyordu, parayi pesin verince geri vites yaptilar demek.

Ffp yüzünden alabileceğimiz topçuları bile alamıyoruz satış yaptık mı da karşı taraf ona göre fiyat çekiyor zaten bu şerefsizler yüzünden şampiyon olduğumuz geçen sene kiralıklara miralıklara yöneldik vallahi ne kadar saçma bi sistemmiş yav sene sonu kurtuluyoruz inşallah Uefa abv senin bu arada

Erkek basketbolda dusecek. Mahvettiler lan harbi guzelim takimimizi

7BDB12E9-44AD-4EDC-9B33-52D6575BFD3B.webp

0E729F33-52D3-4E82-9C55-5ACD88D2383C.webp

Arkadaslar transfer falan istemiyorum burnumuzdan getirdiler kendilerini kaldırsınlar artık yeni yönetim ve düzgün bir takım kurulmadan artık ne spor nede maç ile alakalı birsey görmek istemiyorum artık bizleri bu hale getiren yönetim yeni nesile nasıl Galatasaray sevgisi aşılamaya bu geri zekalılar benim gibi fanatik manada bir insan dahi artık çocuklarıma cımbızla olun diye ikna edemiyorum bunların yüzünden cocuklar dahi diyor baba hep maçlardan sonra sinirlisin biz niye bu takımı tutalım diye yazıklar olsun böyle yönetim zihniyetine

Irfan komik bir bedelle fenere gider umarim.
Bu yonetim beni mazosist yapti butun rezillikleri yasatip oyle gitsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt