- 4 Ağustos 2009
- 90.952
- 72.303
- 5.358
Neymarla, mbappeyle, Burak Yilmazla aynı ligde oynamayı tercih etmesi doğal sanki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende böyle düşünüyordum.Aha Ilgaz Çınar sözlüğe yazmış
Ekli dosyayı görüntüle 110636
![]()
mustafa muhammed
bugün, mısır’dan bir gazeteci, mustafa muhammed ile alakalı bir - soru-yorum gerçekleştirdi benimle. biraz önce, bana şu mesajı yolladı; ayrıcalıklı.. zamalek mostafa mohamed'i saint etienne'e satmayı...gss.gs
Apo otobüs kaldıracakmış.Mostafa Uçakla mı geliyor?
Ülkemize gelmek istemiyormuş.
Bir gün acaba bizim de bir oyuncumuzu böyle isteyenler olacak mı? talipler çarpışacak mı biz de onları top gibi ordan oraya sektirerek istediğimiz fiyata getirtebilecek miyiz? ömrümün sonuna kadar bunu göremeyeceğime eminim.
Bizden kim bir oyuncu istese sessiz sedasız alır gider hep böyle oldu.
O zaman ülkeye degil de bize gelmek istemiyor. Fener istese kosa kosa gelir.Sene basinda fener istediginde olumlu yorum yapmisti tr hakkinda
Elneny ve Trezeguet referanslari varken tr hakkinda olumsuz dusunmesi imkansiz
fransada psg ye cariye olmak istiyor herhalde.Gel burda şampiyonlar ligi oynarsin hiyar herif
- 405
bugün, mısır’dan bir gazeteci, mustafa muhammed ile alakalı bir - soru-yorum gerçekleştirdi benimle. biraz önce , bana şu mesajı yolladı; ayrıcalıklı .. zamalek mostafa mohamed'i saint etienne'e satmayı reddediyor, bu bitti, saint etienne'e transfer edilmeyecek. kulüp, oyuncuya kendisini galatasaray’a satmayı kabul ettiklerini, gitmek istemez ise de, sezon sonuna kadar zamalek’te kalacağını söyledi”
Ilgaz Çinar bunu yazmis.