Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed transferi altin ons fiyatı gibi değişkenlik gösteriyor . Bu nasıl bir rezillik . Bunu koskoca Galatasaray kulübüne reva görenlere bin kere yazıklar olsun

Yalnız bu yönetim tahmin ettiğimizden daha çakal olabilir. Gördüğüm kadarıyla kimse orta saha transferini konuşmuyor. Mısırlı herif gelirse Fransızların elinden topçu aldık diye coşkuyla transfer dönemini kapatacak gibi duruyoruz. Bu yaşananlar planlanmış bir oyunun parçası olabilir mi?

Git beni sadece sen diriltebilirsin! anaksunamunn!!! imotep🐷

Ekran görüntüsü 2021-01-28 003513.webp
Ekran görüntüsü 2021-01-28 003525.webp

ahmet denizci madem buraları okuyorsun neden bu tweeti sildin #ArşivUnutmaz tw den beni ifşalamazsan adam değilsin

Ilgaz Çınar:"Mısır’dan bir gazeteci, Yarım saat önce; 'Kulüp, oyuncuyu Saint Etienne'e satmayı reddediyor , kendisini Galatasaray’a satmayı kabul ettiklerini, gitmek istemez ise Zamalek'te kalacağını söylediler.' mesajı geçti."

Boşa heveslenmeyin bu beceriksiz yönetim alamaz kimseyi.
Geçen transfer dönemi gibi bu da bir sürü isim çıktı kap imza uçak diye bekledik hatta son dakikaya kadar bile bekledik öyle bitti. Kimse gelmedi çıkıp kimse bir açıklama yapmadı.
Klasik Mustafa Cengiz transfer dönemi.

yanlıs anlattım ilahi adalete bende inanırım ama futbolda ilahi adalet yok maalesef bunu yıllardır söylerım sadece paranın gücü var evet etik degil ama nekadar hile hurda pislik yol varsa yapmayı bileceksın yoksa ezilirsin maalesef futbolda ilahi adaletin olması icin denk gücler olması lazım misal kadro olarak bizim kadro fatih hoca sebebıyle hala yarışta yoksa ilk 6ya bile giremez ama o adamda daha ne yapacak eksıklerı söylüyor ama galatasaray dusmanı yönetim var

Futbol diye gecmeyeceksin aga... dünya kadar para dünüsyor bu sektörde sonucta. senin benim tarftarlarin ahkki emegi parasi var isin icinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt