Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euro öncesi gökselden irfanı alacak bi yönetim yok. Irfan transferi icin yönetimi suçlamam ama geri kalan butun transferler icin suçlarım.

Hoca Irfanı istedigini aciklamadan önce göksel turkiyede irfanın bonservisini odeyecek takım yok demisti.
İrfan transferi bıçak sırtı adam 10 milyon diyor başka bir şey demiyorsa yapacak bir şey yok çünkü bunlar şaşırıp 10 milyon verirse burada yine linç edilirler İrfan dışında kalan Yedlin, Yusuf ve Mohammed tarzı transferleri yapamamak ciddi anlamda başarısızlıktır...

zamalek eşşek gibi tıpış tıpış birine satacak. zaten paraya ihtiyaçları olduğu yazılmıştı. gurur, onur falan hikaye. ortalığı kızıştırmaya fiyatları yükseltmeye çalıştı medyaya sürekli farklı kanallardan haber pompaladı. şark kurnazı bunlar. bana göre sentetiyen avantajlı ama son ana kadar bizi yolabilirlerse bizi tercih edecekler istedikleri seviyede yolamadıklarını anlarlarsa son anda sentetiyene salarlar.

İsmi geçenlerden en çok yedlini istemisimdir bedava gelecekti yaşı 27 yıllardır Eplde oynamış bir isim üstelik sağ bek konuşulmuyor ama en büyük eksiklerimizden bir tanesi orta saha forvet kadar önemli linnesle falan yürümez o iş resmen 11 kişiyi dolduracagiz diye koyuyoruz kadroya.. omardan bile daha hücum ozurlusu önünde bomboş 10 metre alan olsa orta deneyen bir herif..

Yoğun çalışıyormuş... Ekli dosyayı görüntüle 110705

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

su haberi dalga gecmek icin yapmadilarsa serefsizim. transfer ve apo kelimeleri ayni cümlede kullanilamaz. cildirmamak elde degil ya

Bu Mostafa Mohamed'in teknik özelliklerini oyunculuğunu falan hiç bilmiyorum açıkçası, belki çok iyi oyuncudur ve büyük star olacaktır bilemem ama bildiğim bir şey varsa karakteri 5 para etmez bir adam. Bu adam için yanıp yakılmaya, kapısında yatmaya falan hiç gerek yok. Sen profesyonel oyuncusun antrenmana çıkmamak ne demek? Ayrıca attığı tekme yüzünden 4 maç ceza almış bir adam. Diyelim bize gelse aynı hareketi yapsa bizdeki TFF Kurullar vs adamın futbol kariyerini bitirir.

Daha önce de söyledim, adamın transfer edilememesinde problem yok böyle şeyler olabilir illaki her takımda. Ancak başka alternatifinin olmaması, 1 aydır sadece bir isme yoğunlaşılmış olması sıkıntı. Dünyada (özellikle şu pandemi döneminde) 5 milyon Euro para verip alabileceğin 20-26 yaş arası istediğin özelliklere uygun 1 (bir) tane mi forvet var Allah aşkına.

Bence bu dönemde yönetim transfer falan yapmasın. (Zaten yapamıyorlar.) Mayısta yeni gelecek yönetimle yeni bir oluşum içine gireriz. Biz transferlerden çok yeni gelecek yönetiminin kim veya kimler olduğunu konuşmalıyız zannımca...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence mesele İrfan değildi orada, "Ben istiyorum bunlar almıyorlar." mesajını vermekti.

Yoksa bu yönetim Coulibaly'i de alamadı yazın, beceriksizler işte.

Açıkçası şu olanlardan sonra hala pişkin pişkin yöneticiliğe devam etmeleri tam bir facia.
kesinlikle mesele irfan değildi...yazın basına sızan transfer listesini gördük..dediğin gibi coulibaly yi 2 milyon euro ya alamadılar..sonra kalktılar yapılan transferleri hoca nın onayı ile yapıyoruz dediler...son haddede hoca nın önüne gelen isme eksik kalmamak için nicelik olarak onay vermesini algı yaptılar..hani deniyor ya hoca da olmayacak transfer istiyor..irfan dan başka oyuncu mu yok diye..var da arkadaş bu adamlar yurt dışında transfer yapamıyorlar..profesyonel değiller işte beceriksizler..hoca da kendisine ihale kalmasın diye istediklerini ayyuka çıkardı..bence olay bu...

Zamalek TV, kulüp yönetiminin resmi kararını yayınladı:

"Saint-Etienne ile anlaşma olduğu gerçek dışı. Oraya asla transfer olmayacak. Mostafa Mohamed bugün antrenmanda yaptıklarından dolayı anlaşma olmasına rağmen Galatasaray'a da gönderilmeyecek."

🔗(@Elwatan_Sport )

bu nasil ruh hastasi bi kulüp

"Saint-Etienne ile anlaşma olduğu gerçek dışı. Oraya asla transfer olmayacak. Mostafa Mohamed bugün antrenmanda yaptıklarından dolayı anlaşma olmasına rağmen Galatasaray'a da gönderilmeyecek."

🔗(@Elwatan_Sport )

bunların alayına piramitler girsin

🔗(@Elwatan_Sport )

Böyle problemli adamı satamazsin da

🔗(@Elwatan_Sport )

Özür dilesin. Falakada 50 sopa atıp göndersinler..

🔗(@Elwatan_Sport )

afrika kitasinin kuzeyine dair ne varsa sinirmi ziplatiyor artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt