Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2024 te bitiyor aynı irfan'dan bahsediyorsakIrfan Canin ederi 3 milyon euroyu gecmez. Oyuncunun kontrakti bitiyor
Murici mi diyonBilmiyorum tek macini izledim begenmedim ama benim en son begenmedigim adam italyaya 18m euroya transfer yapti![]()
Bilmiyorum tek macini izledim begenmedim ama benim en son begenmedigim adam italyaya 18m euroya transfer yapti![]()
Ndayeshimiye’nin temsilcisi:
Ahmet Arslan: "Çok çalışması gerektiğini biliyor ve çok çalışıyor. Hamza Hamzaoğlu ondan çok memnun. Youssouf, Galatasaray'ı çok seviyor. Bana bunu söyledi. Daha önce Galatasaray'a geldi. Galatasaray'da genç yaşta denenmeye çıktı. Hatta Galatasaray, yetişmesi için bir takıma kiralık vermeyi düşünmüş; ama onu getiren menajer para sever olduğu için çocuğu geri götürmüş. Ama Youssouf pes etmedi. Şimdi milli takımın banko oyuncusu oldu. Galatasaray sempatisi var. Bunu kesin olarak söyleyebilirim"
Irfan Canin ederi 3 milyon euroyu gecmez. Oyuncunun kontrakti bitiyor

Yok maalesefgt sevgisi bugun hic bilgi vermedımı?
Galatasaray’da transfer gelişmesi birazdan Beyaz Futbol’da.@ertansuzgun:Galatasaray’da transfer gelişmesi birazdan Beyaz Futbol’da.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri bence@ertansuzgun:Galatasaray’da transfer gelişmesi birazdan Beyaz Futbol’da.
Youssouf gelişmesidir@ertansuzgun:Galatasaray’da transfer gelişmesi birazdan Beyaz Futbol’da.