Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yedlin gayet iyi olur adam kaç yıldır epl de oynuyor

Yedlin’in sozlesmesi sezon sonu bitiyormus, 27 yasinda.

Yedlin gelirse uzun süreli sözleşme olur , zaten şans bulamıyor kulübünde.

Sinan Engin: “Galatasaray yönetimi İrfan konusunda acele etsin, Fenerbahçe devreye girecek, benden size tüyo.”

2017 yılında üye oldum muhabbet ederiz diye ancak forumdaki bazı kişilerin o zamanki linç kültüründen dolayı vazgeçmiştim, ara ara burayıda takip ediyorum. Sosyal medyada çok fazla yalan dönüyor, hele ki transfer dönemlerinde. Gerçekten tam bir çöplüğü andırıyor benim için. Duyumcu değilim, böyle ithamlardanda hoşlanmam, zamanın haklı çıkartacaği bazı bilgiler vermek için tekrar giriş yaptım.

- 1 saat öncede yazdım Kaan Ayhan haberleri doğru değil. Seri konusunada değindim tekrar gündem olmaya başladı.
- Yusuf konusunda sorun yok, öncelik şuan o değil. Fatih Hoca pas oyununu geliştirmek için Seri yi beğeniyor ve istiyor tekrar.
- Muhammet konusunda olumlu-olumsuz 2 gün içerisinde net bilgi gelir. Benim hissiyatım olmayacağı yönünde.
- Muhammet olmazsa diagne kalacak forvet transferi sezon sonuna bırakılacak. Falcao, oğulcan, babel sezon sonuna kadar orayı idare edebilir diye düşünüyorum.
- Irfancan konusunda istenen tutarlar çok yüksek, bu maliyetlere değmeyeceğini düşünüyorum. Oradanda birkaç gün içerisinde olumsuz haberler gelecektir.

Bir süre giriş yapmayabilirim, iyi akşamlar herkese.
Zaten herkesin umduğunu yazmışsın arkadaşım(en azından foruma ucuz eğlence düşüncesi ile girip "Darida"haberleri uydurmadigin için teşekkür);bu yönetimin transfer anlayışını herkes çok iyi bildiği için zaten millet yoğurdu üfleyerek yiyor.Soylediklerin bir"Özgür Ayten"efekti yaratmaz ancak DMC kesin oldu demen takım düzeni için önemli.

Gerçekten de böyle aylarca konuşulup gelen adamlar değil de bir anda gelen oyuncular iş yapıyor..

Ribery ara transferin son günlerinde bir anda ismi ortaya çıktı ve geldi.

Onyekuru da bir yaz günü 1 günde ismi çıktı ertesi gün geldi..

Marcao öyle...

Mesela bu sene fenerin en iyi ismi transferin son saatlerinde ismi düşen ve alınan pelkas..

Beşiktaş da ghezzal da son gün sessiz sedasız geldi..Takımda en çok fark yaratan 1-2 isimden biri..

Gerçekten ''iyi şeyler birdenbire oluyor.'' herhalde..

nakamba olmazsa ndiyaşme alınır umarım yanına da moder gibi bi scout bombası da patlasa geçmiş olsun herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt