Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.253
- 5.107
- 673
Lisans sorunu mu ne olmuş sanırım o yüzden beleş alma fırsatımız doğdu herhaldeSezon sonu sozlesmesi bitiyor? Simdi mi aliyoruz yoksa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lisans sorunu mu ne olmuş sanırım o yüzden beleş alma fırsatımız doğdu herhaldeSezon sonu sozlesmesi bitiyor? Simdi mi aliyoruz yoksa?
Dengesiz bu yaGalatasarayı küçük düşürmeye devam![]()
Bu adam hakkında yorumlar hep olumsuzBeyaz Futbol: Galatasaray yedlin ile anlaştı.
Kulüp ile anlaşmak üzereymişiz.
Gözü kapalı Şener ve Linnes'ten iyi oynar.Denizlispor teklif yapsa ona bile evet diyecek form durumunda su an.
Zaten herkesin umduğunu yazmışsın arkadaşım(en azından foruma ucuz eğlence düşüncesi ile girip "Darida"haberleri uydurmadigin için teşekkür);bu yönetimin transfer anlayışını herkes çok iyi bildiği için zaten millet yoğurdu üfleyerek yiyor.Soylediklerin bir"Özgür Ayten"efekti yaratmaz ancak DMC kesin oldu demen takım düzeni için önemli.2017 yılında üye oldum muhabbet ederiz diye ancak forumdaki bazı kişilerin o zamanki linç kültüründen dolayı vazgeçmiştim, ara ara burayıda takip ediyorum. Sosyal medyada çok fazla yalan dönüyor, hele ki transfer dönemlerinde. Gerçekten tam bir çöplüğü andırıyor benim için. Duyumcu değilim, böyle ithamlardanda hoşlanmam, zamanın haklı çıkartacaği bazı bilgiler vermek için tekrar giriş yaptım.
- 1 saat öncede yazdım Kaan Ayhan haberleri doğru değil. Seri konusunada değindim tekrar gündem olmaya başladı.
- Yusuf konusunda sorun yok, öncelik şuan o değil. Fatih Hoca pas oyununu geliştirmek için Seri yi beğeniyor ve istiyor tekrar.
- Muhammet konusunda olumlu-olumsuz 2 gün içerisinde net bilgi gelir. Benim hissiyatım olmayacağı yönünde.
- Muhammet olmazsa diagne kalacak forvet transferi sezon sonuna bırakılacak. Falcao, oğulcan, babel sezon sonuna kadar orayı idare edebilir diye düşünüyorum.
- Irfancan konusunda istenen tutarlar çok yüksek, bu maliyetlere değmeyeceğini düşünüyorum. Oradanda birkaç gün içerisinde olumsuz haberler gelecektir.
Bir süre giriş yapmayabilirim, iyi akşamlar herkese.
27 iyi cok yasli degilYedlin’in sozlesmesi sezon sonu bitiyormus, 27 yasinda.
Sende kufur etmek icin yer ariyonKaan Güven denilen ne olduğu belirsiz şahsı yalvarırım paylaşmayın. Buna küfür etsem ben günaha gireceğim her gördüğümde deliriyorum