Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kirac topraklarin anasiyim ben,sevdalı gelinin kinasiyim ben,nice haydarlarin sevdasiyim ben,sonmez yuregimin kozu be haydar
Screenshot_20210126-013649_Gallery.webp

Brezilyalı genç futbolculara baktım 18 yaşında ki elemanların fiyatları 30 milyon 25 milyon civarında. Gabriel Veron diye kanat oyuncusu var herifin değeri 25 milyon euro. Bizimkilerin fiyatları da 50 bin eurodan başlıyor.

2018-2019 devre arasi gibi olur son günler

Onye geldi en azindan. Kapanmistir bizde dönem artik

Dolanaaaa dolanaaa dolanaaa dolanaaa Hataysporun forvetine donduk arkadas iyimi

Hocanın pas sevdasından ne jesse ne keremi kullanabildik..ancak vasat takımlara yiyor bu oyun karşına sağlam bir takım çıkınca sağa sol yüzlerce boş pas atmanın bir esprisi yok.. dikine giden çabuk adamlar çok değer kazanıyor ligde ne yazık ki bu konuda ligin en vasat takimiydik ne kadar kabız varsa vazgeçilmez oldu takımda..Jesse sevdalısı değilim ama elinde 2 hızlı oyuncun var ve tutup 1 maç bile 11 oynatmiyorsun sağa sola bospas yapanların kredileri ise sonsuz ..
Arda-fegh-akbaba-belh thiam-pelkas-valencia-ozan larin-ghezzal-mensah(nkodou ) şu dinamizm farkına gel yeteneği falan yemisim
Üstüne kalecisizdik ve en leş forvet de bizde olmasına rağmen biriyle 5 diğeriyle 3 puan fark olması mucize..
Bu hafta da akbaba falan oynarsa iyice şüphe edeceğim hocanın akıl sagligindan ..

Hocanın pas sevdasından ne jesse ne keremi kullanabildik..ancak vasat takımlara yiyor bu oyun karşına sağlam bir takım çıkınca sağa sol yüzlerce boş pas atmanın bir esprisi yok.. dikine giden çabuk adamlar çok değer kazanıyor ligde ne yazık ki bu konuda ligin en vasat takimiydik ne kadar kabız varsa vazgeçilmez oldu takımda..Jesse sevdalısı değilim ama elinde 2 hızlı oyuncun var ve tutup 1 maç bile 11 oynatmiyorsun sağa sola bospas yapanların kredileri ise sonsuz ..
Arda-fegh-akbaba-belh thiam-pelkas-valencia-ozan larin-ghezzal-mensah(nkodou ) şu dinamizm farkına gel yeteneği falan yemisim
Üstüne kalecisizdik ve en leş forvet de bizde olmasına rağmen biriyle 5 diğeriyle 3 puan fark olması mucize..
Bu hafta da akbaba falan oynarsa iyice şüphe edeceğim hocanın akıl sagligindan ..
Akbaba güzel bi gol atana kadar 11de olacak. O maçtan sonra zaten direk kap açıklaması gelir 3 yıllık ızatıldı diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt