Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfanı bize çakmaya çalışıyorlar fenerin derdi almak değil Emre akbaba gibi olucak o iş irfan gelicek ama bize iy paraya mal olucak bu arada ndiayeshimi makul ücretteyse hiç durmayıp alsınlar

Şunu anlamak biraz güç. Türk oyuncular ısrarla Feneve tercih ettirilip sonra kariyerinin dibine vuruyor. Bkz. Mehmet Topuz, Altay dan alınan gençler, Sadık, MHY, Deniz Türüç vs vs. Oysa bizde, Trabzon da Beşiktaş ta daha fazla oynama şansı oluyor. Olay yatarak para kazanmak mı? Ya da hedefsiz mi bu kişiler? Bence kesinlikle ilk 11 de 20 yaş altı 2 Yerli zorunluluğu gelmeli. En azından bu transfer kavgaları mantıklı olur.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kap aciklamasi yok henuz zaten olsa bu soruyu soruyor olmazdin

Vermeyelim bence de alan alsin banane 1 kurus yukseltmeyelim de takimda orta saha yok
Hah iste onu diyorum kap aciklamasi yok ortada resmi bisey yok iken bizden yuksek veren var zaten demeyelim.Olsa zaten kapisina kadar elleriyle gotururler.

DyqNFaSP_normal.jpg

Transfer Merkezi ™

@TransferMerkez
· 7d
ÖZEL // Galatasaray, Yeni Malatyaspor forması giyen Youssouf Ndayishimiye'nin transferi için Malatyaspor ile büyük oranda anlaşma sağladı. Bonservis ücreti ve Ali Yavuz Kol'un Malatyaspor'a kiralanması ile transferin sona ermesi bekleniyor.

Şunu anlamak biraz güç. Türk oyuncular ısrarla Feneve tercih ettirilip sonra kariyerinin dibine vuruyor. Bkz. Mehmet Topuz, Altay dan alınan gençler, Sadık, MHY, Deniz Türüç vs vs. Oysa bizde, Trabzon da Beşiktaş ta daha fazla oynama şansı oluyor. Olay yatarak para kazanmak mı? Ya da hedefsiz mi bu kişiler? Bence kesinlikle ilk 11 de 20 yaş altı 2 Yerli zorunluluğu gelmeli. En azından bu transfer kavgaları mantıklı olur.

Fener dingonun ahırı kardeşim çöplükten ötesi yok genç yerli futbolculardan ellerini çekseler milli takım adınada hayırlı olucak Fener=bok çukuru Türk futbolunun el freni adamlar

Kardesim sen milyon euro ne demek biliyor musun? Bizden en az yuzde 50 daha fazla ucret veriyorlar. Gs 1 verse fener 2m euro verse buradaki herkese de kosa kosa en buyuk fenerder imzayi atar.

@TransferMerkez: ÖZEL // Galatasaray, Yeni Malatyaspor forması giyen Youssouf Ndayishimiye'nin transferi için Malatyaspor ile büyük oranda anlaşma sağladı. Bonservis ücreti ve Ali Yavuz Kol'un Malatyaspor'a kiralanması ile transferin sona ermesi bekleniyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He şöyle çapımıza göre adamlar alalım taa Mısır'a falan gidilmez Malatya varken

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1. Ligde hic söyle 19-22 yas arasi max 1 milyon euro bonservisli 6/8 no yok mu?

Arkadaşlar şu irfan olayını çok kısa bir kişi açıklayabilir mi rica etsem. Yalı çocuuuu araya girdiğini duydum fakat irfan bir tavır falan mı aldı kuşların lehine?

Fener bizden fazla vermez. Yemeyin bu yalanları. Bizleri yatıştırmak için bilerek sızdırılıyor bu haberler.

Senin yöneticin beceriksiz ve işbilmez olursa her gelen tokatlar.

Yine söylüyorum. Ver 4M + Akbaba + %20 pay. Vermezlerse eyvallah dersin çekilirsin. Ben bizim beceriksiz vasatların bunu bile teklif ettiğini düşünmüyorum. Hattâ teklif yaptıklarına bile inanmıyorum.

Lerma neden denemedik bu kis

youssoufffffffffffffffffffffffffffffffff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt