Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bizim sag kanatta toplasan 1 adamimi yok kronik sakat feghouli ve ne oldugu belli olmayan sekidika var. Adamlar kac paraya nasil transfer yapiyor

Galatasaray'da oynayacak adamın ayağı kalite olacak futbol zekası olacak hele ki hocanın pas oyununda. Sırf sahada iyi güreşiyor diye oyuncu transfer edilmez. Ben bu yosouf da bir şey göremedim kaç maçını da seyrettim. Görebilene de helal olsun ne diyim.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

öyle kaç tane adam almışlardır da adamlar şimdi sokakta çiçek fln satıodur rtaş....... bizim öyle bir lüxümüz yok....... iyi geceler
Hayri bey ne oyuncular ne paralara aliniyor onemli olan izlemek ve oyuncu bulmak. Bizde 4-5 kisilik ufak bir ekiple oyuncu bulamiyoruz. Bulduklarimizi cok buyuk kulupler radarina almis aliyor. Moder bulundu deniyor hauge bulundu deniyor hangi kulube kac paraya gitmis bakilmasi lazim.
Iyi geceler

malatya, sadik'i 2 sene önce 750 bin euro +2 cöpe fenere satmisti. bu ekonomik durumda 1 milyon euro iyi para. sener + kiralik ali yavuz verilebilir

Youssouf Ndayishimiye ve Josef'in istatistikleri.Josef ne yapmış öyle yav..
youssouf-ndayishimiye-josef-istatistik-1.webp

Scout ekibinden teknik ekibe ve hatta çaycısından yöneticisine kulübün her yerine o işin uzmanı profesyoneller getirmeden burnumuz boktan çıkmaz bizim. Çıkmıyor da zaten.
Cok dogru. Herkes kendi gorevini bilsin. Hocanin oyuncu izleme olayina falan girmemesi lazim hoca topunu en iyi sekilde oynatsin gün 24 saat bizde her seyi hoca yapmaya calisiyor, yapiyor da hakki yemeyelim ama dogrusu senin dedigin.

Orta saha acil lazım. Irfan falan bırakın gerçek hedeflere gidin artık.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Coulibaly’e 1m vermeyenler yusufa o parayı gömecek ha.

Abi Emil bohineni alsak ya o paralara madem irfan olmuyo ne yusuf’u yav yurtdışından adam alma yasağı mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt