Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.864
- 36.365
- 2.773
1 haftada apo bunlari yapamaz gibi
o yapamaz
galatasaray yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 haftada apo bunlari yapamaz gibi
yedlin rosier tarzi bir oyuncuKaani sag bek icin disunurum defans olarak pek uygun bulmuyorum. Zorunlulukta oynasin o baska
Mert hafta sonu 11 çıktı. O olmaz bence. Onun yerine Çokçalış ya da Kaan ile idare etmek lazım. Yedlin falan tutmazsa riskli iş olur. Marcao'yu sene sonu iyi fiyata satıp güzel bir geri 4'lü kurmak lazımKaan stoper değil mi? Onun yerine yine Sassuolo da oynayan sağ bek Mert Müldür'ü zorlasak daha iyi olurdu ama onunda bonservisi çok herhalde
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesut pelkas ozan gustavo
Taylan etebo emre akbaba belhanda
15 senedir izliyorum. 2005 kadrosu da dahil hic bu kadar farkin oldugu bir kadro görmedim.
Hava toplarinda zorlanabiliriz.yedlin rosier tarzi bir oyuncu
lala ise daha cok mariano gibi denilebilir kiyaslayacak olursak
yedlin ve lala'nin sener ve linnes'le cok alakasi yok
kaan-marcao ise gayet iyi olur bence. süper lig oynuyoruz.
Bako irfandan iyi benim fikrimce ama yabancı kontenjanı sıkıntı işte gerçi biz istiyoruz ya bir de son hafta transfer de 10 kağıt çekerleralanyaya baksetas salih için para oyuncu versek irfan kekosundan daha ucuz daha hızlı olur
uzun boylu ön libero diye enzonziyi getirdik, herif kendinden 30 cm kisa topculara üstünlük saglayamadiHava toplarinda zorlanabiliriz.
rodop'a göre salih, aytac ve karagümrükten fatih'le anlasilmis yeni sezon icinSalih le Aytaç bizi niye almadınız dercesine oynadılar bugün. Baya hırs yapmış 2side almayınca. Sene sonu bedava gelirler gibi.
Valla Marcao'yu mümkünse satmayalım acilen sözleşmesini uzatalım. Gomis'i 6 milyon euroya satıp kar ettik derken yerine doldurmak için 30 milyon euro harcadık yine yeri dolmadı. Ujfalusi den sonra adam akıllı stoper bulduk zaten kalmasından yanayımMert hafta sonu 11 çıktı. O olmaz bence. Onun yerine Çokçalış ya da Kaan ile idare etmek lazım. Yedlin falan tutmazsa riskli iş olur. Marcao'yu sene sonu iyi fiyata satıp güzel bir geri 4'lü kurmak lazım
Kaani sag bek yaptim ben. Sola hucumu iyi bir bek aliriz seneye insallahuzun boylu ön libero diye enzonziyi getirdik, herif kendinden 30 cm kisa topculara üstünlük saglayamadi
Mohamed gelmeli artik, forvet istiyorum bu takima.