Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferlerin persembe gerçekleşmesi normal,dolunay sonuc odaklı calisir ama aslan burcunda olacagindan abarti ve gösterişe kacar,fazla paralar gider.ve fb gibi elinde oldugu halde fazlasina goz dikenlerin kicinda patlar bu dolunay ,risk alsinlar istiyorlarsa ne oluyo bi gorelim

Arkadaslar farkli bir beklenti ile yayina geldiniz ama maalesef o mujdeyi veremeyecegim dedi, dagilin.

Şu Kaan olayına bak ya yazık yemin ediyorum yazık. Çok aptal bir Galatasaray taraftar profili oluşuyor maalesef...

Dalga geçtiğimiz fb taraftar profili ile aynı.

Ben olsam zaten bu sezonu kaciracak sezon sonuna kadar basakta kalsin yeni sezon icin 5 6 milyon opsiyon sonraki satistan %30 pay isine gelirse gelmezse ben yokum de cekil

Kaan cidden çok iyi hamle olur. Sakatlığına binaen İrfan'ın kimseye yar olmayacağını düşünürsek, Kaan bize bu anlamda teselli olabilir. İnşallah gerçekleşir bu transfer.

İrfan defteri de kapandığına göre legal illegal bir şekilde basın parayı alın Mustafa’yı.

yayına gelin ula kaanayhan twitch :D 2bin kişi oldu. sayı git gide artıyor. herif sok oyun oynamıyor :D
lan boss gibi 1 adam var elimizde. bu adamı satıp ayhanı kovalıyoruz arkadaş bu bir tek bana mı saçma geliyor.

Şu Kaan olayına bak ya yazık yemin ediyorum yazık. Çok aptal bir Galatasaray taraftar profili oluşuyor maalesef...

Dalga geçtiğimiz fb taraftar profili ile aynı.
hiç bir sey yok olanlarda. oyuncuyla taraftarın birebir iletişime geçebiildiği yerlerin olması güzel bile hatta.

Dün akşam izledim. İlerde çok adından söz ettirecek. Çökmek lazım.
18 yaşında ve piyasa değeri 8 mil euro, yani en aşağı 20-30 mil bandına gidecek ve Avrupa'da. Gerçekten çökmek mi lazım xD

Karlı bir İstanbul gününde Sami Yen'in yolunu tutmuştum. Devre arasında bütün stad soğuktan içeri kaçmıştı. Kostas 90+5 de atınca ilk defa içimiz ısınmıştı. Sneijder'in golünde de staddaydım karlı havalarda uğurlu geliyorum :)

Ben o maç askerdeydim.

Gol olunca yıkmıştık kantini sandalyeler falan havada uçuştu sonra fbliler şikayet etmiş sabah içtimasında canımıza okudular. :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt