Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan ayhan gelmiyomus baska isim dusurun gundeme

evet Marcao ile neden sözlesme uzatmiyoruz

3 bin kisi suan kaan ayhanin yanina katilmis durumda

Hemen şimdi futbolu bilen sağ bek DeAndre Yedlin

o Mustafa buraya gelecek arkadas

Ben sakat Falcao Ve Kazik Diagne izlemek istemiyorum

Getirin lan su adami sabrimizi tasirmayin

50 bin kisinin önünde top oynarim ama 3500 kisiye yayin yapmak farkli diyor fransaninkocasi

Yabancı sınırının gelme olasılığına karşın, joker konumundaki Kaan Ayhan gidecek futbolculardan bağımsız bir şekilde transfer edilmelidir. İrfan işi kuvvetle muhtemel yattığına göre Malatya'daki eleman, Kaan, Muhammed ve duruma göre sağ bek alınsa iyi olur diyeceğim ama zaman darlığı ve Abdurrahim geliyor aklıma. :red:

hiç bir sey yok olanlarda. oyuncuyla taraftarın birebir iletişime geçebiildiği yerlerin olması güzel bile hatta.

Adam chatte dalga geçiyor siz normal diyorsunuz.

Neyse benim görüşüm o. Bu ilgilerden sonra bu asalaklar kendilerini sonra saçma sapan tiriplere sokuyorlar.

Bugün Alanya-AGücü maçının ilk yarısını izledim. Salih Uçan o ağır zemine rağmen şov yaptı inanılmaz oynadı yani İrfan'ın böyle maçını hatırlamıyorum ve bunda samimiyim. Yaz için söz kestiysek bravo.

kaan ayhan twitch de ağzından laf kaçırdı kaçıracak. .d 30 40 kişiye yayın yapıyormus 4k oldu yayın izleyicisi. fatih hocayla calısmak ister misin dediler. fatih hoca dedi gülümsedi neyse diyip geçti. :D

Ikna icin fatih hoca dedi güldü bilmiyorum diye bitirdi

kaan ayhan twitch de ağzından laf kaçırdı kaçıracak. .d 30 40 kişiye yayın yapıyormus 4k oldu yayın izleyicisi. fatih hocayla calısmak ister misin dediler. fatih hoca dedi gülümsedi neyse diyip geçti. :D
Diyorum ya fatih hocaya asik. Adamin nicki muazzam ya xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt