Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohamedi izliyorum ilk defa.

Kafa toplarini aliyor indiriyor vuruyo bu iyi
Toplara cok sert vuruyor kaleyi bulsa gol olur bu iyi ama isabet orani dusuk
Onun disinda aboubakar gomis kalitesinde bir oyuncu degil yani kendi ekmegini kendi cikartamaz alsin gitsin bekleyemezsin.
O yuzden kacirirsak falan haland olmaz yani.
Skoru yazdiklarimdan dolayi düşük zaten

Kaan Ayhan " Teklif gelmedi gelse bile yarım sezondur buradayım daha buraya alışamadım tadı kaçıyor artık yapmayın "

Hamzanın beğendiği oyuncudan hayır mı gelir lan

1611604826914.webp

kaan'a biri rodop'u sordu tanımıyom desem ayıp olur mu diyo.

teklif gelmedi gelse bile yeni geldim italya'ya alışmaya çalışıyorum, gelmem gibisinden bişeyler dedi.

Ulan biz transfer beklerken bunlar takıma alışmaya başlamış hızlı kanat oyuncumuzu elden çıkarıyolar, hem de feg oğulcan falan sakatken.
Terim niye izin veriyor evlatlarini oynatacak rahatlamistir. Keremide bir yere vermeye calisiyordur

Salih ve Aytaç diye dalga geçtiniz onları bile almadilar .Sormak lazım Taylan a birşey olsa kim oynayacak.
Ozornafor u hoca neden oynatmıyor arada szalai geldi adamlar direk takıma monte etti oda Kıbrıs'tan geldi İspanya 2 mi daha iyi lig Kıbrıs mi ?

Kaan gelmez, şimdi dedi.

Yarım senedir burdayım, teklif yok ama gelse bile daha buraya alışmadım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Salih ve Aytaç diye dalga geçtiniz onları bile almadilar .Sormak lazım Taylan a birşey olsa kim oynayacak.
Ozornafor u hoca neden oynatmıyor arada szalai geldi adamlar direk takıma monte etti oda Kıbrıs'tan geldi İspanya 2 mi daha iyi lig Kıbrıs mi ?

salihle anlaşmışızdır sezon sonu için

Transfer donemi bitsin lutfen hatta bu sezon bitsin. Su yonetimi gormeyeyim. Her transfer donemi 9 dogurur mu bir taraftar yav

bu kaan teklif yok diyor olsa gelecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt