Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
St ettienne ulan ne utanmaz kulüpsün hazır bitiricez çıksana aradan olum başka forvet mi yok uğraş uğraş sonra başkasına kaptır.... Vallahi sıkıldım bu muhabbetten yav
St etien bize transferde nasıl rakip oluyor ya seviyeye bak nerelere geldi. Oyuncu bu versusu görünce bizi seçmeli direk

Bir gün acaba her şey bizim için yolunda gidecek mi ya arkadaş yüzümüz bir gülüyor beş düşüyor yedin dedik mısırlı gitti neyse tüh.

bunların suratına tükürsen yarabbi şükür der utanmaz arlanmaz herifler. insanda biraz haysiyet, şeref, gurur olsa ben bu işin altından kalkamadım, beceremedim arkadaş diyip çekip gider. her galibiyetten sonra pişmiş kelle gibi kamera karşısına çıkıyorlar bide. 3 senedir nedir lan sizden çektiğimiz. koltuk sevdası gsden büyük bu vasıfsızların.

o2f7hggdvgd61.jpg

Jorgensen için konuşulan rakamlarla o oyuncu da olmaz. Diagne kalır yada Ali Sowe diye bir isim vardı o olabilir.

başka golleri de var burada nasıl birşey bu çocuk yaw
0.28 attığı golun benzerini falcao kaçırmıştı bizde rakibi hatırlayamadım

2 sene önce çöp olan fb kadrosu muazzam çağ atlayarak çok donanımlı oldu biz de aksine alınan şampiyonluklara rağmen güçsüzleştikçe güçsüzleştik. Takımda marcao feghouli muslera falan olmasa bildiğin yeni malatya gibi bişeyiz aslında

Vizyonları dar, bağlantıları zayıf, iletişim kabiliyetleri berbat bir yönetimimiz var. Güçlü bir bağlantı ile geçen sene Diagne, bu transfer döneminde yine Diagne ve/veya Luyindama güzel paralara elden çıkarılabilirdi. Bize bu işleri yapacak yönetim lazım.

tanıyan var mı arkadaşlar lig 1 de stade brest sene başında almış 400 bin e 4 gol 3 asistle oynuyor merkez orta saha olarak görünüyor ama kanatlarda da oynayabiliyor. Değeri 8 milyon ama ne kadar isterler bilmiyorum İrfandan ucuza biter herhalde

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben anlamiyorum bunlari. Paramiz yok ama hala pesin 5 milyon istiyorlar. Ulan 3 ay sonra alsan geberecen mi?

St etien bize transferde nasıl rakip oluyor ya seviyeye bak nerelere geldi. Oyuncu bu versusu görünce bizi seçmeli direk
Oyuncu bizi seçer bence şu an oyunculuk durum yok gibi de ben kime söveceğimi şaşırdım zamaleke mi söveyim,bizim beceriksizlere mi söveyim,Ettiene mi söveyim ama her dönem yaşıyoruz bunları maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt