Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.232
- 12.975
- 2.658
Mostafa gecen sezon 11 gol atmis 29 macta cokta iyi bir istatistik degil ama Elmander gibi yipratici forvet olarak düsünülüyorsa bilemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezonu kapatmazsak piyasaya cikar dedigin gibi transfer döneminden sonraAralık gibi apoyu ocak ayı boyunca lazandığımız maçlardan sonra bile göremeyiz demiştim adam harbi hiç gözükmedi. Şubatta ilk galibiyette yine röportaja koşar
Lig se lig takımsa takım. Her türlü alırız gelse şl gruplarında oynama şansı var uefa şansı var st etien kim ya adını bile doğru yazamıyorum benSen takım olarak bakıyorsun. Oyuncu lig olarak, ülke olarak bakıyor.
S.a 4 - 5 saattir yokum var mı önemli bir gelisme
Koca başkanı milletin ayağına kim gitmek zorunda bıraktı?Bu yönetim harbi çıldırttı insanları her dönemleri diğerinden daha beter oluyor. Koca başkan oyuncunun ayağına gidiyor boş geliyor bu olmaz abicim olmamalı. Biz bu ligin sefiriyiz her konuda. Senin bir ağırlığın olacak .. gelelim ikinci başkana oda her oyuncuya ve klubüne teşekkür edip geri dönüyor bunlar normal şeyler değil, Oyuncu zaten satamıyoruz biz bu karizmayı kaybettik bence. Her laflarında ülkenin en büyük markası diyorlar ama icraat yok. Bu markayı en çok zedeleyenler bu tip yöneticiler malesef.