- 16 Haziran 2010
- 203.884
- 155.892
- 6.838
7.5 milyonu nasil trink/cash yatıracağız?6m euroya mohamaedi alacagina hemen al aboubakari bjk yaristan et sampiyon ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7.5 milyonu nasil trink/cash yatıracağız?6m euroya mohamaedi alacagina hemen al aboubakari bjk yaristan et sampiyon ol
Koca başkanı milletin ayağına kim gitmek zorunda bıraktı?
İrfan transferin maddi olarak imkansız olduğunu bile bile k taraftarı gaza getirdi?
Bir insanın egosu yaşlı ve hasta bir adamın sağlığından daha mı önemli?
Hasta başkanı taraftarın kucağına atıp geri çekildi.
Sokayim böyle duyuma da bu dünyanın izdirabina da.
Yusuf mohamed e nasil 4m dolar vereceksin demekki luyindama gidiyor7.5 milyonu nasil trink/cash yatıracağız?![]()
Kiralık isteniyor aradaki fark o. Şimdi 1 milyon gerisi sonra. (Mohamed icin)Yusuf mohamed e nasil 4m dolar vereceksin demekki luyindama gidiyor![]()
Ben de istiyorum hatta ileri gidiyorum mohamedten iyi oyuncu ama linç yemiyim gece geceBoupendza'yı ben istiyorum. Herkes Diagne gibi olur vs diyor ama hem çok farklı profiller hem bu adam farklı bir yetenek bence.
Hızının yanında mesela bjk'ye attığı 2. golde dar alanda yapılmış efsane hareketler var.
Şutlarına vs hiç girmiyorum yakaladığında hiç acımıyor çıkmayacak yerlere sert şutlar atıyor.
Temizinden 3 milyon verilir bence. Üstü risk olur altına alınan her fiyat bence çok iyi.
herkes sallıyor gitsin
Hatayspor Deniz Hümmet'i transfer etmek için kulübü ile görüşüyor..