Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boupendza'yı ben istiyorum. Herkes Diagne gibi olur vs diyor ama hem çok farklı profiller hem bu adam farklı bir yetenek bence.

Hızının yanında mesela bjk'ye attığı 2. golde dar alanda yapılmış efsane hareketler var.

Şutlarına vs hiç girmiyorum yakaladığında hiç acımıyor çıkmayacak yerlere sert şutlar atıyor.

Temizinden 3 milyon verilir bence. Üstü risk olur altına alınan her fiyat bence çok iyi.

Koca başkanı milletin ayağına kim gitmek zorunda bıraktı?

İrfan transferin maddi olarak imkansız olduğunu bile bile k taraftarı gaza getirdi?
Bir insanın egosu yaşlı ve hasta bir adamın sağlığından daha mı önemli?
Hasta başkanı taraftarın kucağına atıp geri çekildi.

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Toteme devam ahmed bu sene buna ihtiyacımız var.

1611611442991.webp

:)

Irfan icinde mohamed icin de son teklifini yap. Oldu oldu olmadi boser. 6 gün kaldl

Boupendza'yı ben istiyorum. Herkes Diagne gibi olur vs diyor ama hem çok farklı profiller hem bu adam farklı bir yetenek bence.

Hızının yanında mesela bjk'ye attığı 2. golde dar alanda yapılmış efsane hareketler var.

Şutlarına vs hiç girmiyorum yakaladığında hiç acımıyor çıkmayacak yerlere sert şutlar atıyor.

Temizinden 3 milyon verilir bence. Üstü risk olur altına alınan her fiyat bence çok iyi.
Ben de istiyorum hatta ileri gidiyorum mohamedten iyi oyuncu ama linç yemiyim gece gece

Hala İrfan mı bekliyorsunuz gerçekten.
Bu zamana kadar oyaladılar resmen
Mohammed'e odaklanmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt