Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden bu konunun sadece yönetimden ibaret olduğunu düşünüyorum. Hadi taraftarın etkisi de olsa olsa %10'luk bir kısımdır. Mesela bu sene Coulibaly meselesi vardı. Bence o adam sadece yönetim değil taraftarın da nabzının ölçülüp, olumlu dönüş alınamayınca alınmayan adamlardandı. Yoksa 1 milyon euro'ya çok rahat biterdi. Adam Belçika'da taş gibi top oynuyor şimdi. Adam gibi bir yönetim olsa, gençlerden doldursa kadroyu bu taraftar şu an içinde bulunduğumuz durumu az çok biliyor, emin olalım sabır gösterecektir. Şimdi bazı arkadaşlar Galatasaray taraftarı sabırsızdır diyebilir. Doğrudur ama onun zamanı geçti. 2012-2018 arası öyleydi. Artık dönen paralar belli alınabilecek oyuncular belli. Şimdi Sneijder gibi bir , 3-5 ay oynamamış oyuncuyu bile getiremiyorsun 5-6 milyon Euro'ya. Örnek vereyim Papu Gomez kaç yaşında 15 milyon Euro'ya gidecek. Bu adam daha 3 senelik bir oyuncu. Dediğim Sneijder ise 2 sene önce CL'yi almıştır. Artık bana göre bundan sonrasında top tamamen yönetimdedir.

Coulibaly kendisi gelmek istememiş yalniz. Büyük kulüp daha erken gibi laflar demişti

sezon öncesi bel baglayip hocanin performans bekledigi isimler: diagne, falcao, feghouli, babel, akbaba ve belhanda. hep ayagina top isteyen hücum oyunculari. bunlara bir de arda eklendi. o da kondisyonu ve fizigi yettigi kadar 45 dakika bir seyler yapmaya calisiyor.

ligin ilk yarisi bitti ve bizim yeni oyun stilimizin onyekuru, kilinc, kerem, ogulcan, sekidika ve halil gibi daha atletik oyuncularla insa edilmesi gerektigi görüldü. tabi isimsiz oyunculara hoca pek fazla sans vermedi. emre kilinc'i sol kanattan ziyade orta sahada gördük. demekki ondan bu sekilde faydalanmaya devam edecegiz. ogulcan yoklukta forma giydi. ikisi yeni geldi. digerleri 90da falan oyuna girdi hep.

biz yeni sezonda bu yukaridaki elemanlarin sayisini epey bir azaltmamiz lazim. arda kadar olamayanlar özellikle dehlenmeli. belhanda ve akbaba'nin sözlesmeleri bitiyor cok sükür. diagne agziyla kus tutsa hocaya kendini begendiremiyor ve forumda belhanda kadar savunani yok.

Boupendza’nin attigi gollerin bir cogu kalite ama oyun icindeki katkisi nasil acaba?

Bakambu gibi rakibin uzerine giden, top suren ve adam gecebilen bir oyuncu mu renktas? Izledigim maclarda tarzini biraz Karl Toko Ekambi ve Kadewere’ye benzettim. @Cevahir Durmaz
Bakambu çok iyiydi Boupendza onun kadar değil ben daha çok Vagner Love-Alanyaspor ve Rodallega-Akhisarspor performanslarının karışımına benzetiyorum renktaş.Bana kalsa Mohamed'in alınmasını isterim ama o olmuyosa Boupendza da katkı verir bizim takımda..

sezon öncesi bel baglayip hocanin performans bekledigi isimler: diagne, falcao, feghouli, babel, akbaba ve belhanda. hep ayagina top isteyen hücum oyunculari. bunlara bir de arda eklendi. o da kondisyonu ve fizigi yettigi kadar 45 dakika bir seyler yapmaya calisiyor.

ligin ilk yarisi bitti ve bizim yeni oyun stilimizin onyekuru, kilinc, kerem, ogulcan, sekidika ve halil gibi daha atletik oyuncularla insa edilmesi gerektigi görüldü. tabi isimsiz oyunculara hoca pek fazla sans vermedi. emre kilinc'i sol kanattan ziyade orta sahada gördük. demekki ondan bu sekilde faydalanmaya devam edecegiz. ogulcan yoklukta forma giydi. ikisi yeni geldi. digerleri 90da falan oyuna girdi hep.

biz yeni sezonda bu yukaridaki elemanlarin sayisini epey bir azaltmamiz lazim. arda kadar olamayanlar özellikle dehlenmeli. belhanda ve akbaba'nin sözlesmeleri bitiyor cok sükür. diagne agziyla kus tutsa hocaya kendini begendiremiyor ve forumda belhanda kadar savunani yok.
Mohamed de ayagina top isteyen oyuncu.

Coulibaly kendisi gelmek istememiş yalniz. Büyük kulüp daha erken gibi laflar demişti
Renktaş ben de şöyle hatırlıyorum. Maç sonu röportajında Galatasaray gibi bir kulübün benimle ilgilenmesi gurur verici tarzında bir söylemi olmuştu sanki. Ki adamın gittiği kulüpte EPL'de Sheffield yani. Kiraladılar ancak direkt kiralayacağını bilerek mi gitti? Sanmıyorum.

Muslera
Yedlin donk marcao tasdemir
Yousuf
Feghouli arda
Babel boupenza onyekuru

Bir seyler olmadi ama ne? :)

Onyekuru'yu kadrosuna katan Galatasaray iki Mısırlıdan birini kadrosuna katma peşinde
Mohammed veya Trezeguet

haberin içeriği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt