Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş ben de şöyle hatırlıyorum. Maç sonu röportajında Galatasaray gibi bir kulübün benimle ilgilenmesi gurur verici tarzında bir söylemi olmuştu sanki. Ki adamın gittiği kulüpte EPL'de Sheffield yani. Kiraladılar ancak direkt kiralayacağını bilerek mi gitti? Sanmıyorum.

Buyur

çocuk kendine güveniyorsa ve uzun vadeli kariyer planı varsa ettienne gider

öyle değilse ve kısa sürede voleybol vurayım sonrasına bakarız diyorsa bize gelir

tabı bu ikisi arasında tercih durumunda geçerli
Bize gelip şampiyonluk yaşasa 6 ay sonra CL oynayacak ama st.ettienne giderse eğer en az 2-3 yıl oynayıp kendini kanıtlayacak ki büyük bir takima kapak atsın

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Serdar ve denizi verip irfani aldilar herhalde

Bakambu çok iyiydi Boupendza onun kadar değil ben daha çok Vagner Love-Alanyaspor ve Rodallega-Akhisarspor performanslarının karışımına benzetiyorum renktaş.Bana kalsa Mohamed'in alınmasını isterim ama o olmuyosa Boupendza da katkı verir bizim takımda..

1611613046096.webp

maç etkinliği de fena değil ha
pas yaptığı/topla buluştuğu yerler bu

8 kez adam geçmiş son maçta yuh

Eğer yönetim mal değilse irfana vereceği parayla

Ndayishimiye + Bakasetas + Boupendza gider bu 3 ünüde alır gelir daha azına

Hiçbiri bizde oynayamaz illa parayı bir yere vereceksek Bursa'nın genclerini tercih ederim en azından gelecek adına bir adım atmış oluruz..

Yali cocugu + acun cidden gözlerini karatmislar
Altay
Nazim serdar Atilla Caner
Gustavo Irfan
Osayi Özil Pelkas
Samatta

bu ne lan Allahsizlar. Bir de yedekleri de full.

Muslera
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Emre K. Belhanda Onyekuru
Diagne/ Falcao

defans + gk haric eziliriz
Falcao zaten yok öylesine yazdim

Bakambu,Bursa da iken çokta iyi değildi. Hızı dışında gol kaçırma rekorunu kırabilecek bir futbolcuydu. Ama gençti ve gelişimi olan bir futbolcuydu. Boupendza ise hem hızlı hemde gol konusunda şuana kadar sıkıntı çekmeyen bir futbolcu. Gelişimini devam ettirir mi bilmiyorum ama bizde iş yapar.

Irfan sahis fiyata giderse uzulmem ama visca giderse lig biter adam tek başına takim

Boupendza'yla Diagne'yi aynı kefeye koymak ne yav 9 numara ırkçısı mısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt