Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyeti kaç olur bilmiyorum ama kesin uçuk bir miktar isterler.
Zaten devre arası yurtdışı teklifleri konuşuluyordu,3-4 m euro deniyor ama (maaşı düşük olduğu için kolay tercih ediliyor+ilk yarı gol kralı); devre arası giderse Avrupa'ya sürpriz olmaz.Biz de ah vah çekeriz ardından 😁

Luyindama kalan süre zarfında satılmazsa eğer yıl sonu Muslera-Marcao-Taylan-Onyekuru-Feghouli ile kadronun omurgasını oluşturabilirler
Bu omurga etrafında kadroyu yenilememiz lazım

Zaten devre arası yurtdışı teklifleri konuşuluyordu,3-4 m euro deniyor ama (maaşı düşük olduğu için kolay tercih ediliyor+ilk yarı gol kralı); devre arası giderse Avrupa'ya sürpriz olmaz.Biz de ah vah çekeriz ardından 😁
Alıştık en azından artık ah vah demeye. :dans:

Boupendza da Bakambu havası var. Herifin beleş golü yok resmen. Her golü kendi yaratıyor. Olmadık yerden olmadık noktaya vuruyor.
Oyun içinde Bakambu çok etkindi. Boupendza öyle değil. Ben de benzetiyordum ama Bakambu özel bir oyuncuydu.

Sportcell yayınını izliyorum Wba muhabiri aynen şunları söyledi " Diagne gerçekten Wba nın istediği kriterde bir golcü aradığımız forvet bana heyecan veriyor sam allardyce da diagneyi çok istiyor ceza sahasında kritik bitirici vuruşları yapabilecek bir golcü tek aday diagne değil benteke de var ama diagneyi daha yakın görüyorum 800.000 pound kiralama bedeli ve sene sonunda diagnenin takımına tekrar geri dönmesi olarak bir anlaşma olacak " dedi.

Sportcell yayınını izliyorum Wba muhabiri aynen şunları söyledi " Diagne gerçekten Wba nın istediği kriterde bir golcü aradığımız forvet bana heyecan veriyor sam allardyce da diagneyi çok istiyor ceza sahasında kritik bitirici vuruşları yapabilecek bir golcü tek aday diagne değil benteke de var ama diagneyi daha yakın görüyorum 800.000 pound kiralama bedeli ve sene sonunda diagnenin takımına tekrar geri dönmesi olarak bir anlaşma olacak " dedi.
Hayatımda gördüğüm en saçma anlaşma

Muslera

yedlin-donk-marcao-saraçi

feg-irfan-taylan-onye

falcao-mohammed

Diagne bedavaya gitti yine şampiyonluğu sattılar yok yere. Yerine adam almayacakları o kadar belli ki

Renktasin biri dediği gibi irfanla mustafayı almaya çalışırken kazık yemek veya hic almamak yerine yusuf baka ve boupendzayi almak daha gerçekçi ve daha mantıklı.

Bu oyuncuları almak için de Omerle akbabayı takasta kullanmak gerekir.

Tabi boupendza için çok para isterlerse durum değişir.

Feghouliyi ne olur yollayalım. Adamın posasını çıkardık artık sprint atamıyor
İyi bir kadroda yine iş görebilir gibi
Kadroyu değiştirirken bazı tanıdık isimlerin o geçiş aşamasında kalması önemli bence
Güzel bir kadro ile de görmek lazım

Yeni transferlerin karantina süresi resmi olarak kaç gün?

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Dalga mi geciyorsunuz ya, 1. Ligle burasi bir mi? Bursanin genclerin dedigin cocuklara 2 mac sabretmez bu taraftar

Sana al takıma koy diyen yok beklesin yedekte olmadı kirala süper lige gidip de 25 yaşına gelmiş çapı belli adamla uğraşmaktan daha mantıklı bakasetas ne yussuf ne Allah aşkına bu adamlar da 3 maç sonra küfür yer.. boupendza fena gözükmüyor ama onun da kariyeri epi topu 7-8 maç devamı belirsiz şimdilik ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt