Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fifa'da 4.lig takımı alıp bedelsiz topçuları dolduruyordum. Çatur çutur pl'ye çıkıyordum. Fener'de aynı hesap.

İnşallah fener alır İrfanı. Türkiye içinde transfer limiti olmalı 2 milyon Euro üzeri kimseye para vermeyecen. Amrabat, Diagne,Tarık,Akbaba,Eren Derdiyok,Serdar Aziz,Ahmet Çalık,Olcan Adın, Salih Dursun,Dany,Sercan Yıldırım,Yiğit Gokoglan,Yekta da transferlerinde gördük. Bunların hiç biri 3 milyon Euro altına transfer olmadı. Maliyetleri maaşlar ile akılalmaz rakamlara çıktı. Faydalı oldularmı? Toplasan hepsi bir devre arası gelen Necati kadar veya Onyekuru kadar faydalı olmamıştır.
Daha birde yılda 5-6 tane kesin çöp transferi var yani 1 milyon Euro altı öylesine transfer edilen ertesi sezon ordan oraya kiraladigimiz topçular onlardan hiç bahsetmeyelim.

Ya bu yazdan beri forumda fazla zaman geçirince ''cevap yaz'' butonu çalışmaması veya sayfalar arası geçiş yapamama gibi sorunlar yaşıyorum. Yazdan beri oluyor bu yok mu bunun çözümü ?

Not: Pc'den giriyorum

Ya bu yazdan beri forumda fazla zaman geçirince ''cevap yaz'' butonu çalışmaması veya sayfalar arası geçiş yapamama gibi sorunlar yaşıyorum. Yazdan beri oluyor bu yok mu bunun çözümü ?

Not: Pc'den giriyorum
Bu sorun bende de vardı. Chrome kullanıyorsun galiba
Ben Opera'ya geçtim sonrasında düzeldi

Bu arada Diagne'nin 8.yıl dönümüymüş eşiyle.Evlilik yıl dönümü veya tanışma yıl dönümleri olabilir.Antrenman sonrası Ailesiyle İstanbul'da gezmişler ve İstinye'de çanta mağazasına uğramışlar.İngiltere transferi için valiz-bavul gibi alışveriş yapmış olabilirler..

Mözil'in 3 milyon euro almasına ne diyosunuz ?
Hiç kimse neden hesap sormuyor bunlara ?
Eminim tff limit aşımından dolayı yaptırım falan da uygulamayacak

Mostafa Mohamed'in menajerine ulaştım.Trezeguet'i falan hep o yurt dışına götürmüş.Büyük ihtimalle Zamalek bu menajeri sevmiyodur.Cevap verirse buraya yazarım..
Ek olarak Trezeguet gibi gelirse menajeri değişir ve D'Avila olabilir.Pusuda bekliyodur bence almamız için..

Bu arada Eskişehirspor başkanı Buğra Çağlıyan'ı Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş istedi demiş.Yurt dışından da teklifler varmış oyuncuya.Biz istediğimiz bonservis bedellerini kulüplere söyledik.Gerisi onlara kalmış demiş..

Bu arada Eskişehirspor başkanı Buğra Çağlıyan'ı Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş istedi demiş.Yurt dışından da teklifler varmış oyuncuya.Biz istediğimiz bonservis bedellerini kulüplere söyledik.Gerisi onlara kalmış demiş..

kimi alacaz biz ya

Bunlarda uyandi. Gs istiyo de koça kitle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt