Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Fifa'da 4.lig takımı alıp bedelsiz topçuları dolduruyordum. Çatur çutur pl'ye çıkıyordum. Fener'de aynı hesap.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fifa'da 4.lig takımı alıp bedelsiz topçuları dolduruyordum. Çatur çutur pl'ye çıkıyordum. Fener'de aynı hesap.
Akrabamı buralarda paylaşmanızı kınıyorum
8 milyon euroya alınmış.Ona yakın bi bonservis öderler![]()
Net olarak en güzel TürkAkrabamı buralarda paylaşmanızı kınıyorum
Baba tarafından nadir akrabalarımdan biri. Malesef erkek güzeli değilim renktaş genleri kim hüpletti bilmiyorumNet olarak en güzel Türk
İnşallah size de bulaşmıştır
Olsun kiminin yüzüne kiminin kalbine :SBaba tarafından nadir akrabalarımdan biri. Malesef erkek güzeli değilim renktaş genleri kim hüpletti bilmiyorum![]()
Züğürt tesellisi gibi olduOlsun kiminin yüzüne kiminin kalbine :S
Bu sorun bende de vardı. Chrome kullanıyorsun galibaYa bu yazdan beri forumda fazla zaman geçirince ''cevap yaz'' butonu çalışmaması veya sayfalar arası geçiş yapamama gibi sorunlar yaşıyorum. Yazdan beri oluyor bu yok mu bunun çözümü ?
Not: Pc'den giriyorum
Evet chrome kullanıyorum. Cache'den sandım ama onu da düzenli siliyorum ondan da değilBu sorun bende de vardı. Chrome kullanıyorsun galiba
Ben Opera'ya geçtim sonrasında düzeldi
Ek olarak Trezeguet gibi gelirse menajeri değişir ve D'Avila olabilir.Pusuda bekliyodur bence almamız için..Mostafa Mohamed'in menajerine ulaştım.Trezeguet'i falan hep o yurt dışına götürmüş.Büyük ihtimalle Zamalek bu menajeri sevmiyodur.Cevap verirse buraya yazarım..
Bu arada Eskişehirspor başkanı Buğra Çağlıyan'ı Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş istedi demiş.Yurt dışından da teklifler varmış oyuncuya.Biz istediğimiz bonservis bedellerini kulüplere söyledik.Gerisi onlara kalmış demiş..
Youssouf'u almışız haberlere göre.Bi de Mostafa Mohamed'i alırız.Yedlin de gelir..kimi alacaz biz ya
Bunlarda uyandi. Gs istiyo de koça kitle.Bu arada Eskişehirspor başkanı Buğra Çağlıyan'ı Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş istedi demiş.Yurt dışından da teklifler varmış oyuncuya.Biz istediğimiz bonservis bedellerini kulüplere söyledik.Gerisi onlara kalmış demiş..