Eren Çetin
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 838
- 805
- 588
Youssouf, Yedlin gelecek gibi ama forvet hüsran yineOmar'ın yerine bek şart, orta sahaya adam şart, forvete forvet şart.Transferi kapattık sanırım, orası ayrı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Youssouf, Yedlin gelecek gibi ama forvet hüsran yineOmar'ın yerine bek şart, orta sahaya adam şart, forvete forvet şart.Transferi kapattık sanırım, orası ayrı.
Daigne, Falcao, Babel, Halil Dervişoğlu hatta kanat forvetleri de sayarsak Oğulcan ve Onyekuru toplam 6 tane forvetimiz var yeterliYoussouf, Yedlin gelecek gibi ama forvet hüsran yine![]()
Keske nöbeti sen acabilseydin Vasfi
Boupendza kanat? Bize forvet lazım.Günaydınlar
Bu saatten sonra İrfan, Mohamed falan gelmez. Çok fazla beklentiye girmeden şu 3'lüyü kapatsak yeter.
- Yedlin
- Yusuf
- Boupendza
Boupendza kanat? Bize santraforlazım.
Boupendza kanat? Bize forvet lazım.

Boupendza gelmez, Hatay'ın fiyat beklentisi çok yüksek ayrıca fener de işin içinde olduğu için açık arttırma gibi artar fiyatıGünaydınlar
Bu saatten sonra İrfan, Mohamed falan gelmez. Çok fazla beklentiye girmeden şu 3'lüyü kapatsak yeter.
- Yedlin
- Yusuf
- Boupendza
İyide ihtiyacımız olan oyuncu tipi pas istasyonu olabilecek tip. Önde baskı yapacak, ortasahaya gelip +1 kişi oynatacak. Defansı üzerine çekip Onyekuru, Feghouli'ye alan acacak. Boupendza da boyle bir durum yok ki.Ortada temiz oynuyor. Asıl patlamayı ortaya geçince yaptı.
Ben artık ortada oynayan adamımızın savunma arkasına koşu yapmasını istiyorum.
En son ara pasına koşan hatırladığım forvet Burak Yılmaz![]()
Keske nöbeti sen acabilseydin Vasfi
Ya inanmak başarmanın yarısıdır.
Florya + Lise + Ada + Kemerburgaz + Bitmeyen Otel + Villalar + bir miktar para ve Holosko50 milyon opsiyon koymus Benfica Tottenham'a. Bizden ne isterler korkuyorum.
Günaydın.inşallah güzel bir gün.olur