Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohammed 2 milyon kiralık + opsiyonla geliyormus, İrfan'a 6 vermişiz en son falan filan.

Hangi parayı kime veriyoruz ? 390 bin euro limitimiz var. Kimseyi de satamayacağız yüzde 99.

Bundan sonra yüksek bonservisli oyuncuların transferi olmaz boşuna beklemeyin. Yedlin'i falan beleşe bırakırlarsa anca o tarz biri gelir kapatırız transferi.

Transfer sezonu kapandıktan sonra satış yapılabilir belki. Falcao Amerika'ya gidebilir.

transfer yapsam kesinlikle çok yetenekli vuruşu olan bir duran topçu alırdım çok kötü sağ bek olsa bile alırdım 2 gol yedirse 10 tane attırır takımda bir tane sağlam orta açan allahın kulu yok

Yaklaşık ilk 11 ' ne bakacak olursak

Altay - 22
Nazım - 26
Szalai - 23
Tisserand - 28
Ozan - 25
Osayi-Samuel - 23
Pelkas - 27
Samatta - 28

Yaşlı denilecek

Mesut - 32
Gustavo - 33
Caner - 32

Bence yaşlı değiller bjk daha yaşlı takım fener daha sıkıntı çıkarır bize.. Biz olamazsak kesinlikle bjk olmalı şampi..
Tisserand cöp
Osayi nasil bakmamiz lazim
Samatta tutmadi
Mhy cöp
Sinan cöp
Pelkas iyi
GG bitmis cöp
Nazim Vasat

Bouoendza ne alaka abi? Zaten İrfan ve Mohammed'den birini bile alacak paramız yok. Luyindama da kadroda olduğuna göre satılmamış. O zaman kimi neyle alıyoruz?

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla kardeşim katekulli mi yaparlar bilmem. Gidip aslanlar gibi bir kadro kurmasak işimiz yaş. Ha ben bu çapsızların şu saatten sonra kimseyi alacaklarını düşünmüyorum. Bizimkisi ölesine kurulmuş bir kadro. Yoksa beyni olan bir yönetim gider Fransa,Hırvatistan, Bosna-Hersek,Danimarka,İsveç vs gibi ülkere üs kurar fazla da para harcamaz. Ama bu Türkiye de hiç bir zaman olmayacak bir olay.

Tamamen saçmalık. Olma ihtimali sıfır o zaman kimse başkan olmaz olanda Mustafa Cengiz gibi para harcamak istemez o zaman da taraftar çıldırır.Ayrıca adam kazanç sağlamadığı şeyin zararını niye ödesin. Eğer böyle bir şey yapılmak isteniyorsa en kolayı klübü özelleştirmek.

Ya bu Halil İbrahim arada kaynadı da beni acayip heyecanlandırıyor oyun stili. Adam efsane çalım atıyor yahu, smooth, aynı rui costa, yusuf simsek gibi.

Allah aşkına bu gün bişeyler somutlansın artık belli olsun

2000 dönemi Fatih Akyel'i saymazsak ki onu bile sayabiliriz Mariano kadar oyun içi katkısı veren başka bek olmadı bizim tarihimizde.

Takımın oyun kurucusu aynı zamanda da en önemli pas istasyonuydu. Herkes dinamizme takılıyordu da ne Omar ne de Linnes onun yanına yaklaşamaz.
Luyindama da rahatliyordu.

Bunları yazmak istemezdim ama bizim işimiz zor bizde oynamak isteyen
Vedat mhy vb adamları alamadık
Malisef koçlar çok güçlü muhalif olup da hükümetin diş geçirmediği tek aile
artık ne kadar zenginlerse nasıl bağlantıları varsa
elif ve Vedat transferleri çok saçma
Başak ve TS devletin desteği ile transferde pek sorun yaşamıyor
Bjk derin devletin desteği ile yıllardır bizim elimizden çok oyuncu aldı
Bizim takım ise liseli grubun gösteriş dışında hiçbir icrati yok,bir dönem ağar mesut Yılmaz ve Ulusoy biraz Albayrak (artık onu takan yok) etkinken iyiyidik
Yurtdışı transferde geçen yıllarda Başak
Son dönemde koç bize rahat vermiyor
Koçu biraz abartmıyor musunuz? Adam fenere başkan olduğundan beri yaşamadığı rezalet kalmadı başarı sıfır... Bi parası var işte onla galatasarayın talip olduğu oyunculara salça oluyor katakulli çeviriyor vizyonu bu kadar

Bu FB bir iki seneye adını dahi değiştirecek duruma gelecek demedi demeyin. Akın çorap Fenerbahçe gibi vs :ddd

Bunları yazmak istemezdim ama bizim işimiz zor bizde oynamak isteyen
Vedat mhy vb adamları alamadık
Malisef koçlar çok güçlü muhalif olup da hükümetin diş geçirmediği tek aile
artık ne kadar zenginlerse nasıl bağlantıları varsa
elif ve Vedat transferleri çok saçma
Başak ve TS devletin desteği ile transferde pek sorun yaşamıyor
Bjk derin devletin desteği ile yıllardır bizim elimizden çok oyuncu aldı
Bizim takım ise liseli grubun gösteriş dışında hiçbir icrati yok,bir dönem ağar mesut Yılmaz ve Ulusoy biraz Albayrak (artık onu takan yok) etkinken iyiyidik
Yurtdışı transferde geçen yıllarda Başak
Son dönemde koç bize rahat vermiyor
Onyekuru ne koymuştu bee
Yıldönümü geliyor yavaştan
Geldiği günden beri
Rezil oldu Ali başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt