Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birsey dedi mi irfan icin. Acikca yazamazsan özelden yazabilirsin bana .d
Yoo açıkça yazabilirim aynen sordum olm irfana baskı yapmıyormu taylan diye sordum aynen dediği şu anda ne taylan ne irfan kimse bişey bilmiyor. Irfanda orda oynayamacagini biliyor ama bişey yapamıyor kendisi de bu arada fenerbahceliymis. Çok deli paralar dönüyor şu anda dedi irfanında fenerbahçeli olduğunu duymuş olduk bu arada :)

USA'lı geliyo mu?

Bu cümleden nasıl anladınız ?

Zamalek, cari dönemde kaydedilmeden önce uluslararası kartın alınmasındaki gecikme nedeniyle ilk kayıt döneminde Afrika adresine kaydettirmedi.
Pacheco, hücum saflarında sayı eksikliği ve takımın forvet oyuncusu Mustafa Mohamed'in isteği nedeniyle bu sezon oynamayı bırakmadı.

gerekirse amerikali dostlarimizdan destek alip yedlin transferini bitirmemiz lazim:

GALATASARAY USA

Yoo açıkça yazabilirim aynen sordum olm irfana baskı yapmıyormu taylan diye sordum aynen dediği şu anda ne taylan ne irfan kimse bişey bilmiyor. Irfanda orda oynayamacagini biliyor ama bişey yapamıyor kendisi de bu arada fenerbahceliymis. Çok deli paralar dönüyor şu anda dedi irfanında fenerbahçeli olduğunu duymuş olduk bu arada :)
Fbli oldugu belli. Ama nerde daha cok oynamak istiyor

edit: pardon yanlış saymışım adam 6 demiş, bu kadarını ben bile diyemem abi. bundan sonra yalnızsın:))
26 Ocak 2021 15:20 ~ 15:43 · gurrpegi

Ya irfan ya da youssouf olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt