Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.603
- 7.158
- 913
---------Mohammed-----
Onyekuru gedson arda feghouli
----------Taylan-------
Ekli dosyayı görüntüle 110271
hayali bile güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
---------Mohammed-----
Onyekuru gedson arda feghouli
----------Taylan-------
Ekli dosyayı görüntüle 110271
Gelsin gelsin de sene sonu gidecek be anladım o iştenGedson Fernandes gelsin İrfan Canin yuzune bile bakmam
Sanson yalnız irfanla dolmazAndre Villas-Boas: « Morgan Sanson’un yerini en iyi şekilde doldurmamız gerekiyor. Pablo Longoria ile beraber kulübün geleceği adına, benimle ya da bensiz hiç fark etmez, en iyi seçimi yapmaK istiyoruz. Umarım güzel bir şekilde boşluğu doldurulur. »
mostafa performansına dair bir maç.
sürekli orta kesiyorlar kendisine. sanırım yanlış yoldayız. daha hareketli bir forvet bulamaz mıydık acaba? bizde orta açacak adam yok...
GS cok istiyor diye kücükken fbli dayilari GSli yapti diE dediİrfan fenerli olsa canlı yayında babası açıkça soylerdi herif neden yalan soylesin fenerli dediği an yalı çocuğundan cash 1milyon cebine indirirdi
Gelsin gelsin de sene sonu gidecek be anladım o işten
Oynatmıyor da namısızlar, bize paslasalar çok güzel olur da ihtimal vermiyorum.Gedson icin 50 milyon opsiyonlari varmis ve 4,5 milyon kiralik bedeli ödemisler. Bizden o 4,5 milyonun bir kismini istemez mi Tottenham?
Sırtı dönük top alabilen pas oyununa uygun top geldimi zımbalayacak forvet lazım bize. gomis, elmander tarzı.Adamlar taçları bile içeri orta şeklinde kullanıyorhiç bizlik topçu gibi gelmiyor ama hayırlısı bakalım