Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galasevgisi yazmış bitti minvalinde. Limit ayarlaması yapılacakmış son. Hiç beklemiyordum Mohamed'i alacağımızı.

IMG_20210126_183732.webp

Bizim için önemli olan mayıslar onlara karşı ne kadrolar la şampiyonluk yaşadık biz
bu sene farklı bunu taraftarımız farkında degil ama hoca farkında ama adamın arkasında güclü yönetim olmadıgı icin karşı koyamıyor tek basına
mayıslar bu kadroyla gelmez hocada bunu biliyor ve söylüyor yabancı sınırının gelecegini bildigi icin yazdan beri yerli iyi oyuncuları istiyor özellikle

Sabah bakiyoruz bize yakin haberleri cikiyor, aksam oluyor misir basininda Saint Etienne’e yakin haberleri cikiyor

Beyler bu takıma dos lazım. üstelik öyle böyle değil sert, savaşçı pasör bir dos lazım. Herkes bu gerçeği unutuyor.

Lazımda direkt biri alınırsa taylanı kesersek çocuğa ayıp olacakmış gibi hissesiyorum

Alternatif alırsakta seneye taylan alternatif olur as birini alırız şimdi alternatif diye aldığımız adamı boşa almış oluruz

Melo vari biri alınırsa s ayıbını finansal feyir pileyini de derim

Limit işi ya sponsor ile çözülür ya da Diagne yollanışı ile Omar dondurulur Sekidika kiralanır vs. limit açılır sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt