Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfan gelmesin yabancı oyuncu gelsin diyenler yaz sonu sınır geldiginde özllıkle de sampiyon olamazsak kime sallayacaklar merak ediyorum
o nu pek düsünmem
Taylan Arda Ogulcan Emre K. potansiyel ilk 11 Oyunculari . Hatta Emre T. sikca sakatlanmasa o da alabilirdi sol beki. bu sezon baya iyidi

Bu gedson haberleride irfandan umudun kesilmesi anlamına geliyo galiba önümüze çıkana teklif yapıyoruzdur

Hoca oyuncu almadan satmam dedi.

Benim bildiğim FFP yaz transferinden devretmiyor kendini.

Şu an - 650 Bin deyiz. Birilerini sattılar ki böyle saldırabiliyoruz sağa sola...

Ya da FFP'nin bitmesine 6 ay kala tüm emekleri çekilen sıkıntıları çöpe atıp tekrardan ceza yemeyi göze aldık.

Galasevgisi:
Mohammed Yüksek
Irfancan orta
Youssouf pazaarlik

İrfan ile ilgili dün çıkan Marsilya haberi yalan. Bu haberi kimin, ne niyetle yaptığını bilmeyen de yoktur.. Asıl habercilik: kripto ortamdan ışınladıklarını, bir tv platformundan sponsorluk haline getirip hem tff ye hem de uefa ya nasıl limit çalımı attıklarını sormaktır

Başkanda bilmiyoki 1 -1.5 m falan vardı tellesin satışındanda pay geldi bişey daha vardıda unuttum onu

O tff limiti. Benim bahsettiğim ffp. Bahış, Diagne, Sekidika falan tff limiti bir şekil hallolur gibi. Mohamed ve Yedlin sonrası için başka bir satış daha gerekebilir ama
Screenshot_4.webp

Hangisinden bahsetmiş burda kafam karıştı

Muhammed konusunda şüphelerim var umarım gelirse iyi çıkar,mısır ligi bizim 2. lig ayarında bir lig.

Mohamed
Kuru-arda-feghouli-halil
Taylan

gözüken kadromuz bu. Belki youssuf gelir taylanla yan yana oynar​

İrfanı alamayacakları belliydi. Ulan ne diye 1 aydır bunla oyalandınız en başından beri diyoruz alamayacağın belli git bi scout transferi getir. Avusturya etrafı tonla adam kaynıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt