- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
galatasaraylilik da fenerbahcelilikte paraya bakiyor artik öyle seyler bittiIrfan fenerliyse Babasi neden yalan atiyo Galatasasarayli diyr birakin bu isleri yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galatasaraylilik da fenerbahcelilikte paraya bakiyor artik öyle seyler bittiIrfan fenerliyse Babasi neden yalan atiyo Galatasasarayli diyr birakin bu isleri yaw
biraz sorusturdum. Ferro oynamiyormus artik Verthongen + Otamendi oynuyorlarmis. zor degil anlasilan. Yedlinde zor degil. Sadece irfan imkansiz5 gunde mi olacak bunlar, zor cok zor
rıdvandan korkmuyorlar rıdonun arkasındakinden korkuyorlar
İki hatayla hemen futbolcumuzu harcıyoruz.Kılınç hiç Terimlik adam değil
Luyi'yi yazmandan dolayı alkışlamak amacıyla alıntıladım, Donk yeaa diye kafa açanlar gelmeden gidiyorum.
yem olarak basina boktan isimleri servis edip fenerin almasini saglamak lazim.
ulu orta yerde bize lazim olan oyunculari niye zikrediyoruz anlamiyorum.
duyumculara ve gazetecilere yalan haber yaptirip kamuoyu olusturmak gerekir.
aynen aiddiyet tugaylarla ,bülent korkmazlarla bitti.O ikisine aziz dedi Galatasarayda aldıklarının 5 katını verniş ama gitmemişler febeyegalatasaraylilik da fenerbahcelilikte paraya bakiyor artik öyle seyler bitti
ne yazmisSaat 8'e geldigine gore Mustafa'yi devredebiliriz;
ASSE - Mercato : le transfert de Mostafa Mohamed serait annoncé ce soir ! #ASSE ASSE - Mercato : le transfert de Mostafa Mohamed serait annoncé ce soir !
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
e.kilinc sag kanatta olmuyor üstataz evvel attığın wow için özrünü bekliyorum külahları takas etmeden önce......
Musap ustun acik uyumaNando
Yedlin Ferro Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Arda Irfan Onyekuru
Mohamed
diagne - Mohammed
Luyindama - Irfan
olursa hersey
valentine OZOWANFO kiralanmıyacakmı
Valla ben taylanla abisinin yalancısıyım o zaman renkdaşIrfan fenerliyse Babasi neden yalan atiyo Galatasasarayli diyr birakin bu isleri yaw
"6 Şubat 2021'de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı için sayın Fatih Terim hocamızın belirleyeceği kadrodaki oyuncularımıza, galibiyet durumunda 1.500.000 TL prim vereceğim." https://t.co/bPAw1otkk6e.kilinc sag kanatta olmuyor üstat
adam sag ayagini sadece yürümek icin fln kullaniyor