Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Yousuf...allahini seven bu takıma sert orta saha alsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yousuf...allahini seven bu takıma sert orta saha alsın
Birakin havlasintransfer kadar muhim bir hadise de ridvan gibi GS miz aleyhinde calısan örgütü cökertmektir
bu konu gundem olmalı. kodumun onun bunun cocuklari..

Ndye şiyimi ye
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Millet kan değişikliğinin iyi geleceği bir seri yapacağımızı düşünüyor. Mevcut kadro çok kırılgan feguli olmadan oynayamıyor. Vasati asamiyor. O yüzden transfer yapılsın da kim gelirse gelsin modundalar.Aynen gelmesine karşı değilim de zaten sanki böyle Porto'dan senede 20 gol atan adam geliyormuş rahatlığı var herkeste bir anlam veremedim
hocam bir çocğumuz gibi sanırım bdne genç ,geleek vaaden bir forvete hasret kalmışımNeyine sevindin bu kadar rdash? Bu kadar sevindiğine göre 7-8 maçını izlemiş olmalısın
pezevenk miyim olm ben.@Melih Sönmez yalvarırım şu adama bi gacı bul.
Sağ açıktaki sekidika gitti feguli sakat Oğulcan sakat sol bek ve sağ bek yedegin sakat marcao yedeği genc emin bence en iyi kadro bizde değil ama biz winner takımız tek farkımız bu
MuMoBuna küfür de edilmez renktaş dilim varmaz adı da soyadı da mübarek isim buna bir lakap bulmak lazım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao var isteBen gelmesini istemiyorum. Daha net bir santrfor alınmalı. Ne olduğu belli olmalı en azından. O yüzden söverim rdash