- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Vizesi olmadığı için kadroya alınmamış yineYedlin'de gelişme var mı?
Galiba getirebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vizesi olmadığı için kadroya alınmamış yineYedlin'de gelişme var mı?
üstad duyum var mı?Neyse birazda gercekler...
Kimseyi satmadan transfer yapamayiz ozellikle irfan ve mohammed bos is
Biri avrupaya yada araplara gitse coktan onlarin basini verirdi
Onun icin tum transferlere persembe diyorlar
Sonra iki gune transfer olmaz diyip kapatacaklar
Hazir olun
Ne bu sendeki Amerika-Katar sevgisi yav..Yedlin'de gelişme var mı?
aynısını dedim knkpezevenk miyim olm ben.
Ben gelmesini istemiyorum. Daha net bir santrfor alınmalı. Ne olduğu belli olmalı en azından. O yüzden söverim rdash
Zamalek Başkan Yardımcısı: Zamalek kulübünün saygınlığı, Saint Etienne'nin milyonlarından değerlidir. Zamalek, Saint Etienne ile tekrardan görüşmeyecek. (via @hossamadel77)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizzim milyonlara dikmis gözünüZamalek Başkan Yardımcısı: Zamalek kulübünün saygınlığı, Saint Etienne'nin milyonlarından değerlidir. Zamalek, Saint Etienne ile tekrardan görüşmeyecek. (via @hossamadel77)
Wpye bak ulan sende.aynısını dedim knk
Ahmad Sondos yazdıysa transfer bitmiştir benim için . Mısır’ın transfer istihbarat şefi
Okay bizim takımın ihtiyacını karşılayamaz. Tek yönlü ve ağır bir oyuncu.Bence Andone bu Mısırlı elamandan iyidir ama bilemedim, Okay oynayamiyor Celta'da onu çözemez miyiz aslında
AllaaaahZamalek Başkan Yardımcısı: Zamalek kulübünün saygınlığı, Saint Etienne'nin milyonlarından değerlidir. Zamalek, Saint Etienne ile tekrardan görüşmeyecek. (via @hossamadel77)