Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam zımba gibi kafa vuruyor da , o topu adamın kafasıyla kim buluşturacak ?
bi golünde 2 kişi calimlayip orta açan bi eleman vardı bu mohammed de kafayla golü yapıyordu.
Biri kafayı atanı değil ortayı açanı alsak daha hayırlısi gibi bi mesaj yazmıştı. Yazıyı okuyana kadar aynı şeyi düşünmüştüm herifle ve istemsiz güldüm kendi kendime.

Şimdi asıl sorun ortayı kim açacak?

GSC Mobile App

Adam gercekten sakatsa 1 ay buyuk zaman bizim icin. Bu sebeple vazgeçilmezse olumlu

Yahu ulan 10 mio zaten deli saçması bir para. 100 mio para bile olsa İrfan için o para verilmez. Başta teklifimizi verip çekilecektik ne diye bu kadar uzattınız süreci.

İck'dan vazgeçmemiz hayrımızaydı
O paraları vereceğemize...
Ben sevindim şahsen.

bizim hedefimiz minimum maliyete maksimum katki yapacak kadroyu toplamak. onyekuru'nun 5 ettigi yerde irfan can'a 4.5 milyon + sonraki satistan verilecek pay ve bir kac cöp disinda yapilacak her teklif zarardir. hele hele yurt icinde diagnesiydi akbabasiydi, bunlardan yeterince kazik yemisken. 10 milyona 5 sene boyunca en baba genc orta sahalari kiralarsin, ick isimli zattan daha fazla katki alirsin. abdürrahim albayrak'in dahil oldugu bir yurt ici bonservisli transferin hayirli olma ihtimali sifirin bile altindadir.

İrfan meselesi olumsuz sonuçlanmış haberleri düşmeye başladı. 10 milyon + Emre Kılınç isteyene babayı veririz denmesi en doğru karar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt