- 26 Mart 2012
- 7.334
- 2.007
- 1.938
büyük kazıktı o fiyatlara iyi oldu bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi golünde 2 kişi calimlayip orta açan bi eleman vardı bu mohammed de kafayla golü yapıyordu.
Biri kafayı atanı değil ortayı açanı alsak daha hayırlısi gibi bi mesaj yazmıştı. Yazıyı okuyana kadar aynı şeyi düşünmüştüm herifle ve istemsiz güldüm kendi kendime.
Şimdi asıl sorun ortayı kim açacak?
GSC Mobile App
İlgileniyor muymuşuzالرئيسية/اخبار الزمالك/رد قاسي من إدارة الزمالك على محاولات سانت إيتان تجديد مفاوضات شراء مصطفى مح
Mohammetle ilgileniyormuşuz
Tuz ruhu yine yapti yapacagini@gsarayruhu1905: Maalesef olumsuz bir gelişme var, birazdan detayları aktaracağım...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alındıysan affola bro, sadece taraftarın bu kadar yaygarası sinirimi bozuyor. İyice vasata alıştırdılar kendilerini.çok keskin yazıyorsun. Ortan yok. Ilımlı ol biraz. Ne bu hışım?
Gelirinden fazla harcarsa diyor.Uygulanabilir değil.
Kulüplerin neredeyse yıllık geliri kadar borç faizi var şu an.
Onyekuru yla çıkışa geçebilir diagne. Beni deli eden zibilyon tane hareketleri var ama gol atabilir belkiAslinda Diagneyi gol kralı yapan Trezegueti sag kanata alabilsek bu çocuğu ucururda , alamayız.
videolarda arap cr7si gibi duruyor. gerçi videoda diagnede drogba felandır
Onyekuru yla çıkışa geçebilir diagne. Beni deli eden zibilyon tane hareketleri var ama gol atabilir belki
GSC Mobile App
Burdaki arap sevici arkadaş için ana avrat sövme kısmı çok zor bir ikilem yaratıcaktırİlk kötü macında Mohammed’e ana avrat girilcek bir potansiyel görüyorum
İnşallah irfan ile ilgilidir@gsarayruhu1905: Maalesef olumsuz bir gelişme var, birazdan detayları aktaracağım...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi