Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi zaten o rakamlara gelemez,bu yeni bi haber değil,bilinen bisey.yine de son ana kadar belli olmaz
ben zaten burdaki kaynaklara pek itibar etmiyorum hele bazı kaynaklar zaten hep olumsuz haber paylıyorsa.Sıkıntı yok Hayırlısı ne ise o olsun Galatasaray için ama dedikleri gibi o iblis veled-i zinası bozduysa bu işi onun gelmişini geçmişini 6222

Mohamed nasıl bir oyuncu?

Topu alıp gider mi, güçlü mü, bitirici mi özetlermisiniz tanımayanlar için.

Biri demis,irfancan icin konusulan paralara moder+coulibaly alirdik diye.dogru valla.cok yazik oldu bunlari alamadigimiza,hauge da var daha

İrfan için o paraların konuşulması bile saçma, gerek yok İrfan’a ama mutlaka orta saha almalıyız. Hem nitelik hem de nicelik olarak eksiğiz orta sahada. Zannetmiyorum ama umarım bir B planı vardır bizimkilerin.

tosic-in-esi-jelena-karleusa-ya-ozan-tufan-in-10092209_799_m.jpg

Senelerdir bir transfer politikamız yok maalesef.Yatirim yapılan oyuncuyu satsak yerine alınacak adamı takip bile eden yok.Marcao satılsa szalai alınırdı mesela.Hazir kıta transfer komitesi olması lazım takımın ama nerde

İrfan'ı alamayacağımız zaten belliydi. Bu saate kadar enerjimizi niye ona harcadık anlamadım.

Emre kılınç ı çok sert eleştirdik ama son maçını açın izleyin tetteh i iki pozisyonda kovalayan ve olası bi tehlikeli atağı durduran oydu..

Adamlar bizden emre kılınç + 6.5 milyon euro istiyorlar...

İrfan ın ederi emre akbaba + 2 milyon euro dur fazlası değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt