Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben zaten burdaki kaynaklara pek itibar etmiyorum hele bazı kaynaklar zaten hep olumsuz haber paylıyorsa.Sıkıntı yok Hayırlısı ne ise o olsun Galatasaray için ama dedikleri gibi o iblis veled-i zinası bozduysa bu işi onun gelmişini geçmişini 6222
yav engel olsa ne olur,yarin cikip bartug oynasa ne yapacaklar?selcuk inan melo olayından sonra yine yikim yasarlar,cocuk oyleisne yetenekli

Exclusive… We reveal new developments in the loan of Mustafa Muhammad to Galatasaray and the official announcement within hours

Zamalek News" learned that Mustafa Mohamed, striker of the first football team of Zamalek Club, is now meeting inside the club's club with club officials to officially end his transfer to Galatasaray.

The official announcement is scheduled to take place within a few hours, provided that the player's departure is on loan, after the decision of the appointed committee for the club to refuse to open the door to negotiations again with the French administration of Saint-Etienne.

Duran top kullanabilen herhangi bir 8 numara alsınlar yeter oyunda çok katkısı olmasa da olur.

Yusuf alındı bence başka biri için bekletiyor olabilirler aytac mı olur kim olur bilmem.

oyunun sol kısmında saracchi irfan onyekuru heyecan veren bir linkti. üzücü. ben bakasetas gibi forvetimsi bir oyuncuyu bizdeki 4141'in sol içine yakıştıramıyorum açıkcası. 28 yaşından sonra da o tempoya geleceğini sanmıyorum.

Ulan hep dedik irfanda takılı kalmayın artık gidin başka alternatiflere diye. Biz bu filmi 758 kere izledik ama bunlar bizi mal sandığı için hala izletme derdindeler. Yarın bi açıklama olur taraftarımız rahat olsun herşeyi denedik olmadı gsde transfer bitmez yazın en iyilerini alacağız diye

Şunlar bile muric ozan elif den dünyaları kaldırdı biz hala adam satamıyoruz.gidin sizde yapın arkadaş şike.dincer alsın bucaspora hediye etsin mesela 10 milyona diagneyi

bize şuan en çok lazım olan şey ayağı ve beyni olan bir duran top ustası.

22.30
Kazan Dairesi-Youtube / canlı yayın
Haluk Yürekli konuk olacakmış. İzlemek isteyen olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt