Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen.çekilirsek fenere gitmesi için karşıya koz vermişvoluruz. diğer transferleri yapıp irfan için son güne kadar uğraşalım en azından fenere gitmesinIrfan Can'a saygısızlık olmasın diye son güne kadar teklifimizi geri çevirmeyelim.
Galatasaray olarak elimizden geleni yaptık deriz.
Geri çekilmek bize yakışmaz.
6 milyon kabul ederlerse ederler, etmezlerse Irfan'ında yolu açık olsun. Umarım Avrupa'ya gider.
kaan ayhan dün yok öyle birsey dediGalatasaray, Fatih Terim'in isteğiyle Sassuolo'lu Kaan Ayhan ile yakından ilgileniyor. Son hafta bu transferi bitirmek için bastırıyor. [Tutto Sport - Özel] https://t.co/lMmF9Bg1Zz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben paylaşmadım haberi renktaş mustafa isimli bir payladı burda ben ona dedimSözleşme ne zaman imzalanıyormuş?
Opsiyon varmıymış?
zorunlu kötü1.5 + 4.5 çok iyi bence Onyekuru ve Mohamed 10 yıl oynayacak adamlar tam bir vizyon işi.
Kaan Ayhan konusunda dünde yazmıştım, asılsız bir iddiaydı. Oyuncuda şuan Türkiyeye gelmeyi düşünmüyor.Merhaba dede kaan ayhan gelecek mi?Son durum ne?
1.5 sene sonra renktaş zorunlu opsiyon sıkıntı yok yani doğruysa
ee zorunlu les oldu

bu da masadayiz diyor