Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÖZEL | Galatasaray'ın da istediği Mehmet Özcan, Trabzonspor ile anlaştı!
ridvana bak
eskisehirin borcu varmis erkan zengin yüzünden. o nu sildirmek icin vermisler. güzel 2 os oyuncusu aldialrÖZEL | Galatasaray'ın da istediği Mehmet Özcan, Trabzonspor ile anlaştı!
bizim dili andırıyor sanki. hapuşladı gibi bir şeygalatasaray kiralamak istedigini iletti diyor , kiraladi demiyor , lo ha chiesto : sordu istedi ? lo hacomprato : aldi satin aldi
ÖZEL | Galatasaray'ın da istediği Mehmet Özcan, Trabzonspor ile anlaştı!
çök hemen çökİghalo serbest kalmış, bakın görün fb veya bjk salça olacak hemen
1.2. normalde transfer dönem sonu küfür topigi acilir. ama bakalim isler istedigimiz gibi giderse yapilmaz. yazin güzeldi .dMusap renktaşım bu şeytana beraber ne zaman sövüyoruz bana tarih ver![]()
Adam eve @Berke Karabacak almış banega gelecek diye lükse bakBanega geliyor diye almıştım. O gün bugün duruyor. Bir işe yarasın.

Banega kadar bonservisim var benim de. Zor oldu anlaşmasıAdam eve @Berke Karabacak almış banega gelecek diye lükse bak![]()
Duvara astımAdam eve @Berke Karabacak almış banega gelecek diye lükse bak![]()
haahhaa bende oyle diyecektim de 1 uyarı aldım kufurden dolayı şimdi modlarımızı kızdırmamak lazımkavşak değil kardeşim yavşak derler ona
Heaaaaparmak-özdemir-özcan-baker-flavio-trondsen ts orta sahasi