Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli '' Eğer İrfan Galatasaray'ı istemeseydi Galatasaray çoktan masadan kalkardı. Galatasaray hala uğraşıyor. ''

Aytaçın bu yarım sezon için faydalı olabilirdi.

Napalim yav sezon sonu , anlamsız.

“A source in Zamalek revealed that Mustafa Mohamed, the striker of the first team of the club, held a session with officials of the White Castle to discuss the Turkish Galatasaray offer”

🗣 Galatasaraylı eski futbolcu Murat Erdoğan: Dzeko'nun menajeri Naser yakın arkadaşım.. Galatasaray yönetimi Dzeko'nun transferi için ilk görüşmeleri yaptı, ardından Fatih Hocanın bazı detayları talep etti. Oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle görüşmede ikinci aşamaya geçilemedi. https://t.co/nNjnew1eq9

Zamanında Ünal Başkanım alacaktı burda dönümü ağır pivot forvet dönemi bitti diyenler vardı.

Gedson medson zor o iş ki gelsebile kiralıkoyuncudan çok hayır gelmez, beklentim yok fazla. Nzonzi geldi kiralık, fransanın ortasahasıydı adam gördük. Mohammed daha önemli inşallah gelmiştir ona bile inanmıyorum adamın fransa ve premier lig hayali varmış bize niye gelsin. Benim fikrim başka transfer olmayacak, diagne takımda kalmış zaten, bu kadar kısa sürede kimseyi getiremez bunlar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aytac’i bile simdi alamayip sezon sonuna mi biraktik ;D ;D
bu yonetim bi bok yapamaz kapattik transfer donemini
6 ay sonra serbest kalacak oyuncuya niye bonservis verelim?

kasimpasa'dan aldiklarimiz ne verdi?

maksimum yedek olabilecek bir futbolcu.

Gedson zor bence, Seri-Mohamed ve Yedlin gelse nefis olur Etebo,Cagne ve Sekidika gidebilir.

Tansel: Fb mostafaya da salca olmak istemis. Amaclari GS adam almasin. Onyekuru yu da istemisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt