Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "İrfan Can, Galatasaray'a gelmek için Başakşehir'e baskı yapıyor.Hoca da çok istiyor. İleri tarihli bir çek yazılabilir bu transferde. Transferde olasılığı çok yüksek görüyorum..”
[ @KazanDairesiPod / YouTube ]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

saka bi yana güldük eglendik. kimse gelmez

Gedson medson zor o iş ki gelsebile kiralıkoyuncudan çok hayır gelmez, beklentim yok fazla. Nzonzi geldi kiralık, fransanın ortasahasıydı adam gördük. Mohammed daha önemli inşallah gelmiştir ona bile inanmıyorum adamın fransa ve premier lig hayali varmış bize niye gelsin. Benim fikrim başka transfer olmayacak, diagne takımda kalmış zaten, bu kadar kısa sürede kimseyi getiremez bunlar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nzonzi ile bu bir mi yaa nzonzi gelmis kac yasina bu adam su lig kolay lig burada istatistik kasayim ordan buyuk liglere atlayayim dusuncesinde olamaz mi?nzonzi doymus adam bu ac adam

Şu yönetim var başımızda her transfer dönemi kanıyosunuz gelecek max isim Youssouf Ndayishimiye ayrıca Diagneyi yollayıp forvet almazlarsa şaşırmam. İrfan'ın imkanı yok Gedson Fernandez de imkansız sağ beke gerek duymazlar önemsemezler Mohammed için çabalıyolardır onu da ikna edemezler.

Muslera Yedlin Donk Marcao Saracchi Taylan İrfancan G. Fernandes Fegoulli Onyekuru Muhammed...

Irfana da olumlu diyolar,sunun surasinda 5 gun var.bekleyin bakalim

Bence Gedson gelecek çünkü mourinho geçenlerde düşünmüyoruz gibi bişeyler demişti.Oluru var o transferin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt