Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
irfan yattı gibi gedson zor deniyo mohammedde de sorun çıkarsa kimleri alcaz 4 gün kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trezegueti devreye sokun acil
Havalara bakilirsa kendisini süperstar saniyorMısirin krali kendisi
----------------Mohamed-----------------
Onyekuru - Feghouli - Trezeguet
Ne hücum hatti olur beaaaa
Dedigin olacak cunku luyindama satildi falan deniyor ortada hicbir sey yokTransfer işinde gerçekçi olmak lazım reis
Ne Gedson gelir
Ne Mohamed
Ne İrfan
Gelen simdiye gelirdi admirim. Guzel oyaliyorlar kabul edelim.Transfer işinde gerçekçi olmak lazım reis
Ne Gedson gelir
Ne Mohamed
Ne İrfan
negatifin kralisin valla tebrik ederimirfan yattı gibi gedson zor deniyo mohammedde de sorun çıkarsa kimleri alcaz 4 gün kaldı
net yalan haber. bu zamana kadar oyuncu ile 50 kere anlaşılmıştır. oyuncudan ziyade kulübü sorunluydu. oyuncu ile de sorun olsaydı masadan çoktan kalkardık
zamalek Mohammedi ikna etmeye calisiyor, Mohammed pek istemiyormus. gelme lan ozmn
Nzonzi ile bu bir mi yaa nzonzi gelmis kac yasina bu adam su lig kolay lig burada istatistik kasayim ordan buyuk liglere atlayayim dusuncesinde olamaz mi?nzonzi doymus adam bu ac adamGedson medson zor o iş ki gelsebile kiralıkoyuncudan çok hayır gelmez, beklentim yok fazla. Nzonzi geldi kiralık, fransanın ortasahasıydı adam gördük. Mohammed daha önemli inşallah gelmiştir ona bile inanmıyorum adamın fransa ve premier lig hayali varmış bize niye gelsin. Benim fikrim başka transfer olmayacak, diagne takımda kalmış zaten, bu kadar kısa sürede kimseyi getiremez bunlar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi